Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Paloma García-Pelayo

Paloma García-Pelayo revela que la notícia de la seva filla gran va de debò

La periodista sempre ha estat molt discreta amb la seva vida personal

Paloma García-Pelayo és una de les periodistes de la crònica social que millor ha sabut sobreviure en el temps. No és gens senzill mantenir-se en aquesta professió, però ella ho ha aconseguit. La veterana periodista va començar el seu camí professional quan era molt jove i tot apunta que el gust pel periodisme és una cosa que va a la família.

Paloma es va iniciar al món de la comunicació a mitjans dels anys vuitanta i, des d'aleshores, no ha parat de rebre projectes. Així mateix, ha participat en una infinitat de programes de televisió, a la ràdio i a la premsa. Així, el seu enorme bagatge professional ha esdevingut tota una figura de referència de la premsa del cor del nostre país.

Paloma García-Pelayo
Paloma García-Pelayo s'ha dedicat tota la vida als mitjans de comunicació | Mediaset

El seu rigor periodístic i les seves fonts l'han fet ser una de les periodistes imprescindibles de qualsevol programa del cor que hi hagi. A més, sembla que aquesta passió pels mitjans també l'ha heretada la seva filla Candela, ja que comparteixen professió.

Paloma García-Pelayo, tota una vida dedicada al cor

Paloma ha aconseguit fer-se un nom dins aquest món. Tot i que va començar la seva carrera a la premsa, col·laborant per a ABC o per a la revista Marie Claire, va ser la televisió qui li va donar tota la popularitat que té ara. I és que les seves aparicions televisives la van catapultar al cim de la popularitat.

Paloma García-Pelayo
Paloma García-Pelayo ha estat una peça imprescindible a la nova docusèrie de Rociíto | Telecinco

Avui dia, continua sent una de les principals cares de programes com AR o El Deluxe. La seva manera de destruir els convidats amb arguments sòlids i contundents ha estat la seva gran marca de distinció respecte a la resta.

Actualment, Paloma és una peça fonamental a tot l'entramat de Rocío Carrasco. Paloma García-Pelayo ha estat molt involucrada en la tornada mediàtica de la filla de Rocío Jurado. Fins i tot, ha estat una de les principals col·laboradores a la segona part de la docusèrie: En el nombre de Rocío.

Durant molts anys, va formar part de l'agència de comunicació Korpa, fundada per la seva germana. Aquesta va convertir-se en l'agència d'informació sobre famosos de referència. També hi treballaven periodistes com Antonio Montero, Marisa Martín Blázquez o Ángela Portero, que mantenia una relació amb el germà de Pelayo.

Tot i això, un polèmic episodi amb una de les periodistes de l'agència va acabar dissolent l'empresa. Una de les reporteres va tenir un terrible accident de cotxe en què va perdre la vida. Després d'això, Korpa va ser condemnada a indemnitzar la família amb 90.000 euros.

Paloma García Pelayo al programa de televisió 'Aquellos maravillosos años' a Madrid el dimecres 23 d'octubre de 2019
La periodista ha mantingut la seva vida privada molt allunyada de la pública | GTRES

 

La filla de Paloma García-Pelayo també es dedica als mitjans

Paloma García-Pelayo ha aconseguit fer una cosa que molt pocs periodistes del cor han aconseguit. I és que moure's per aquest món sense sortir esquitxat no és una tasca senzilla. De totes maneres, ella ho ha aconseguit. Durant dècades ha mantingut la seva vida personal totalment allunyada de la pública.

Del poc que ha transcendit als mitjans de la seva vida privada és el seu matrimoni de més de 20 anys amb Arturo Jiménez. Paloma i el seu marit mai no assisteixen a actes públics i gairebé mai se'ls ha vist junts a 'photocalls' o posant davant dels mitjans.

El matrimoni té dues filles, Paloma i Candela. Aquesta última ha heretat les mateixes inquietuds de la seva mare. Per això, Candela és actualment una de les editores de vídeo a Telemadrid. No hi ha dubte que Paloma ha estat de gran ajuda a la carrera de la seva filla.