Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile al·lucina amb el dineral que ha perdut a causa del seu fitxatge estrella

Paolo Vasile s'adona que el seu pla no ha anat com esperava

Fa mesos que Paolo Vasile està molt preocupat per Mediaset, ja que és conscient que ha anat perdent audiència progressivament. Per aquest motiu, ha fet canvis com l'eliminació de Viva la vida i la inclusió de nous col·laboradors a Sálvame. És més, també ha fet un 'fitxatge estrella'.

En concret, ha convertit Gloria Camila en integrant del nou espai anomenat Ya es verano. Ho ha fet amb la intenció que aquest, pel fet que la jove ara ha guanyat popularitat pels seus conflictes familiars, tingués audiència. Però res més lluny de la realitat, el format no acaba d'arrencar ni amb les declaracions i això li fa perdre diners.

Paolo Vasile i la seva aposta per Gloria Camila

El conseller delegat de Mediaset va tenir clar que havia de fer atractiu Ya es verano per, així, aconseguir retenir el públic durant les tardes del cap de setmana. Per aquest motiu, va apostar per nous presentadors i col·laboradors. Fins i tot, va decidir que atès el protagonisme que ara té Gloria,  ella seria un bon al·licient.

L'ha integrat a l'equip i està encantat que la noia estigui fent servir el format per parlar de la seva situació familiar. En efecte, s'ha referit a la relació que manté actualment amb la dona del pare, Ana María Aldón. Ha dit: «Per la meva banda, segueix tot tal com estava». «Tot continua igual. No hi ha res, seguim igual».

Gloria Camila
Paolo Vasile ha apostat per Gloria Camila com a col·laboradora del nou programa | Instagram

Després, ha volgut entrar de ple a la suposada discussió que ella i la dona d'Ortega Cano van tenir recentment a la casa familiar. En aquest sentit, ha optat per donar-ne la versió: «El meu pare arriba a Atocha i jo el recullo amb el meu cotxe. Anem a San Sebastián de los Reyes i després tornem a casa».

«El que diré és que són coses que passen dins d'una propietat privada i no entraré en detalls. Suso no va ser-hi ni mitja hora, es va quedar cinc minuts i ni tan sols va arribar a entrar a la casa. Aleshores, és evident que digui que no va veure el meu pare, però ell hi era».

En aquest punt, s'ha tret el tema que un veí suposadament va gravar la discussió entre ella i Aldón. Sobre això, ha manifestat: «Això de sentir converses alienes és de mala educació. Dins de casa és impossible que s'escolti res fora».

«Si hi ha alguna cosa gravada, no ho sé, però que no ho poden ensenyar és evident. Va ser una conversa natural que va tenir lloc dins de casa. No tinc cap preocupació pel que pugui sortir en aquest suposat enregistrament». A més, va afegir: «A casa meva puc alçar la veu tant com em doni la gana».

Paolo Vasile té por per la situació

El directiu italià de Telecinco tenia clar que la polèmica presència de Gloria Camila i les seves declaracions enganxarien el públic. De fet, es pensava que farien que l'audiència augmentés, però res d'això no ha passat.

Fins i tot el dia que la jove va fer les declaracions esmentades, Ya es verano va tenir el segon pitjor registre des que va començar a emetre's. Només ha aconseguit un 9,5% de quota de pantalla.

Fotomuntatge d'Ana María Aldón i Gloria Camila.
Paolo Vasile s'ha adonat que ni Gloria ni el seu conflicte familiar aconsegueix atrapar l'audiència | CatalunyaDiari

Aquesta circumstància té preocupat Paolo, que s'ha adonat que el seu 'fitxatge estrella' no està funcionant, cosa que l'inquieta bastant. A més, la filla d'Ortega també ha estat incorporada com a concursant del nou reality, Pesadilla en el Paraíso. Vist el que s'ha vist, creu que la seva presència pot passar bastant desapercebuda pel concurs, sense atraure l'audiència.