Muntatge de Paolo Vasile i Nagore Robles

Paolo Vasile comunica a Nagore Robles que s'ha acabat

Paolo Vasile ha perdut la paciència després de les últimes informacions

Paolo Vasile ha posat en perill l'estabilitat professional d'una de les seves presentadores. El conseller delegat de Telecinco no travessa el seu millor moment a causa de les baixes audiències que està registrant el grup audiovisual.

Un bon exemple és l'últim projecte televisiu que es va estrenar fa molt poc a Cuatro i no ha tingut l'acollida que s'esperava. Com a conseqüència, Vasile ja ha comunicat la seva decisió a Nagore Robles.

▶️ La impactante imagen de Belén Estaban al llegar a casa tras haberse roto la tibia y el peroné

Paolo Vasile sentència Nagore Robles

Mediaset no està passant pel seu millor moment. Des que Sálvame va començar el seu declivi, de mica en mica s'han anat sumant nombrosos programes. L'audiència sembla que ha dit prou i està cansada de veure sempre les mateixes cares i els mateixos continguts de sempre.

Arran d'això, a Paolo Vasile no li va quedar més remei que jugar la seva última carta i començar a fer canvis. El programa vespertí de Telecinco va ser el primer a modificar-se i després d'ell es van fer nombroses variacions a la graella televisiva.

Nagore Robles somrient a un photocall
Nagore Robles va ser l'encarregada de presentar 'Baila conmigo' | Mediaset

Però aquestes transformacions no només van afectar Telecinco, Cuatro també va patir alguna alteració. La més cridanera va ser que Cuatro al día, programa presentat per Joaquín Prat, va reduir el seu horari.

Una reducció que obeïa a l'estrena de Baila conmigo, el nou espai capitanejat per Nagore Robles. D'aquesta manera, l'ex de Sandra Barneda feia el salt com a presentadora en un horari nou per a ella.

Nagore Robles plorant
Paolo Vasile cancel·la el programa de Nagore | Telecinco

No obstant això, a la basca li ha durat poc l'alegria. Un mes després de la seva estrena, Vasile ha pres una decisió que té a veure amb la seva continuïtat. I és que, segons sembla, les dades d'audiència no han estat gens bones i penja d'un fil la seva permanència en antena.

De moment, el programa continuarà emetent-se la primera setmana de maig a la seva franja horària. Això és de 20.50 a 21.30 hores, transcorreguts aquests dies, el conseller delegat no té molt clar si seguir amb ell. A Cuatro no hi ha lloc per ell i això podria significar el seu final.

Paolo Vasile aposta per la seguretat

En els moments d'incertesa el millor és tenir seguretat. Això és el que ha pensat Vasile després de veure els baixos índexs d'audiència de Baila conmigo.

És per això que des de la cadena hagin optat per tornar-li a Cuatro al día el seu horari habitual allargant de nou el programa. L'espai presentat per Joaquín Prat té bons resultats i prefereixen no arriscar-se.

Pla del presentador Joaquín Prat al programa Cuatro al día
Paolo Vasile confia en 'Cuatro al día' | Cuatro

Els espectadors de Cuatro volen informació i actualitat i Paolo Vasile ha atès les peticions. Després de la cancel·lació del programa de Nagore, la graella tornarà al seu estat original amb First Dates al seu lloc.

Així doncs, a Prat se li ha acabat el seu temps lliure. Recordem que fa un mes es va assabentar en directe que el seu treball a Mediaset acabava abans gràcies a Baila conmigo. «És una meravella, acabo abans de treballar», va dir sense saber que tenia el micro obert.

Amb l'última reestructuració de la cadena, el copresentador de El programa de Ana Rosa torna al seu horari habitual de feina. Per contra, l'ex de Sandra Barneda es queda sense feina després del fracàs del dating show que ja va començar amb mal peu.

El succedani de Mujeres y hombres y viceversa per estirar el xiclet d'algunes parelles de La isla de las tentaciones no ha convençut. Un cop més, les mateixes cares a les mateixes trames. L'objectiu de Vasile era repetir l'èxit del reality de parelles, però finalment no ha pogut ser.