Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile confirma els pitjors presagis: no tornarà a sortir més a Telecinco

Paolo Vasile pren una determinació i fulmina una cara de la cadena

Paolo Vasile ha pres una dràstica decisió després de ser conscient que Sálvame no travessa la seva millor època i no se la vol jugar. D'un temps ençà, l'espai vespertí ha perdut audiència i Vasile assenyala el seu principal culpable.

L'objectiu és rellançar el programa amb un canvi substancial d'imatge. Un intent de netejar la seva imatge per aconseguir recuperar aquests espectadors perduts. I això depèn d'escoltar i atendre el que es comenta a les xarxes socials.

I el que comenta allí és que hi ha una cara de Sálvame que ningú no vol tornar a veure. Algú que s'ha guanyat l'animadversió tant dels companys com de la resta de públic. De fet, fa dues setmanes que no va al plató ni se l'esmenta.

Paolo Vasile acomiada una de les cares de Sálvame

Era una decisió que es gestava des de feia molt de temps. Fa mesos que un dels presentadors de Sálvame posa el programa en situacions poc favorables que han acabat passant factura.

En aquest sentit, Paolo Vasile ha seguit molt de prop els darrers esdeveniments decidint posar punt final a la seva relació contractual. Parlem de Paz Padilla i les seves contínues equivocacions.

Fotomuntatge del plató de Sálvame i el rostre de Paolo Vasile
Paolo Vasile agafa les regnes de 'Sálvame' i anuncia un acomiadament | Catalunya Diari

L'últim cop que vam veure la gaditana al capdavant de Sálvame va ser fa dues setmanes, quan va protagonitzar una brutal discussió amb Belén Esteban. Padilla va acabar abandonant el plató i des de llavors res no s'ha parlat, ni sobre el que ha passat ni sobre ella.

Hi ha un silenci absolut als passadissos de Mediaset per desig de Paolo Vasile. Així ho sostenen des d'Informalia assegurant que la humorista té vetada la tornada a Telecinco.

Primer pla de perfil de Paz Padilla amb el rostre seriós
Paz Padilla fa setmanes que no surt a 'Sálvame' | GTRES

De fet, no és el primer cop que el Conseller Delegat de Mediaset prohibeix que s'esmenten les polèmiques de Paz. Quan va protagonitzar el famós vídeo sobre les vacunes, res no es va comentar sobre ell al plató. Tanmateix, va accedir que Belén s'encarés amb ella sabent com acabaria tot.

Però Vasile es troba en un dilema, ja que la gaditana continua cobrant tant si va a Sálvame com si no. Asseguren que ella no vol tornar després d'haver estat objecte de polèmiques i sent que ja no és intocable. A més, la discussió amb Belén va ser la gota que va fer vessar el got de la seva paciència.

Paolo Vasile obeeix a l'audiència

Paolo Vasile té molt clar que l'audiència en sobirana, no en va, és ella la que més beneficis reporta a la productora. Per això, quan hi ha alguna cosa que no agrada o aixeca polèmica, el millor és retirar-ho.

I això és precisament el que hauria passat amb Paz. D'un temps ençà, la presentadora s'ha guanyat l'animadversió tant dels companys com dels seguidors.

Paolo Vasile i Paz Padilla
Paolo Vasile obeeix a l'audiència i allunya Paz Padilla de 'Sálvame' | Catalunya Diari

Tal com explica Informalia, ningú vol que estigui allí i fins i tot els seus fans més fidels li demanen que no torni a Sálvame. Creuen que no és valorada allà i que el millor és que busqui altres alternatives on sentir-se apreciada i estimada.

A més, el darrer fitxatge del cap de la cadena ha estat un cop baix per a Padilla. Adela González Acuña s'incorpora avui, dilluns 7 de febrer, mentre la humorista segueix sense trepitjar el plató.

Tot i que no exercirà de presentadora, hi ha qui pensa que serà un fet en qüestió de poc temps. Potser és el necessari per posar punt final al camí de Paz a Sálvame. L'ambient no pot ser més tens.

El que és clar és que Paolo Vasile ha enviat un racó a la gaditana perquè reflexioni. Veurem fins quan.