David Flores Carrasco: «Sabia que vindries, mami»

Rocío Carrasco, indignada amb Olga Moreno i Antonio David per amagar un ingrés hospitalari del seu fill a finals de 2010

El vuitè episodi de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' va donar molt de si, i va provocar la indignació profunda de Rocío Carrasco en molts moments del capítol, un dels més durs que s'han emès fins a l'actualitat. En l'episodi, es va parlar i molt d'Olga Moreno, fins ara gairebé inèdita en el relat de Rocío Carrasco. I és que la filla de 'la més gran' va aportar una mica més de llum per conèixer la veritable cara de la dona d'Antonio David, que en els últims 20 anys gairebé se li ha qüestionat el seu paper de mare.

«Sabia que vindries, mami»

Parlant de l'actitud d'Olga i la suposada mala influència sobre els nens en la relació amb la seva mare, la filla de la cantant va revelar una cosa sorprenent. La història va ser que en plena època en què Rocío Flores ja es portava malament amb la seva mare, els dos germans van passar junts el Nadal de 2010 amb Antonio David i Olga Moreno i, segons explica Rocío, aquesta els va trucar, però no li van agafar el telèfon a Carrasco ni li van tornar la trucada en cap moment.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però, quan Rociíto va poder contactar amb la seva filla, la jove li va explicar que el seu germà David havia sigut ingressat a l'hospital. Segons el relat exposat aquest dimecres per Rocío Carrasco, en arribar a l'habitació va veure Olga Moreno dins del llit al costat del petit. I, embargada per l'emoció, la protagonista de la docu-sèrie va recordar les paraules del seu fill: «Sabia que vindries, mami. Veus com ha vingut, Olga?».

«Em va semblar cruel, fastigós i menyspreable. Això no es fa, encara que la seva mare fos la persona més gossa i la més filla de puta del món», es va lamentar. Alhora, Rocío va relatar que uns minuts més tard va aparèixer per l'habitació Antonio David i es va passar «20 minuts de rellotge» vomitant a la cambra de bany, segons Carrasco, per la por que li tenia a la mare dels seus fills: «Té ous a la televisió, però en persona no».

«M'he dedicat sis anys de la meva vida a caçar polls»

D'altra banda, en el capítol d'ahir es van emetre unes imatges d'Olga Moreno sent entrevistada al 'Deluxe' explicant una història totalment diferent de la de Rocío. Segons va afirmar el seu dia la dona d'Antonio David, Rocío Carrasco no va acudir a l'hospital fins cinc dies després que David ingressés allà. A més, Olga va explicar que David preferia estar amb ella abans que amb la seva mare biològica, cosa que Rocío va desmentir de manera categòrica.

A més, Rocío Carrasco va narrar aquest dimecres en l'episodi 8 de la seva docu-sèrie un fet que, de ser cert, deixa en mal lloc a Antonio David i Olga. El cas és que els nens arribaven a casa de Rocío cada quinze dies, plens de polls. «M'he dedicat sis anys de la meva vida a caçar polls. De la meva casa marxaven els nens com dos pinzells. A casa meva no hi havia lloc per a més productes», va relatar la protagonista del documental plena de ràbia i indignació.

La mala influència d'Olga Moreno que indigna Rocío Carrasco

Així mateix, Carrasco ha relatat altres episodis relacionats amb la influència d'Olga Moreno en Rocío i David Flores. Per exemple, hi va haver una ocasió en què Rocío va aparèixer amb uns collarets de cuir al coll i la seva mare li va acabar dient que se'ls tragués perquè podia fer-se mal a l'hora de jugar, acceptant-ho la jove de mala manera. El cas és que, dies després, després de tornar de passar uns dies amb Antonio David i Olga, Rocío va aparèixer amb ells llocs de nou i li va fer arribar un missatge d'Olga Moreno, el qual afirmava que Rociíto era «una mare» per posar-li traves a l'hora de portar aquests collarets.


Comentaris

envia el comentari