Lola Ortiz reapareix per a fer una petició després de la mort de la seva parella

El jove futbolista Luis Ojeda va morir sobtadament el passat 23 d'abril

Lola Ortiz ha reaparegut a les xarxes socials després de la sobtada defunció del seu nòvio. La mort del futbolista Luis Ojeda Suárez amb tan sols 20 anys ha commocionat l'esport espanyol, però ha deixat especialment enfonsada a la seva parella.

La que fora tronista de 'Mujeres y hombres y viceversa' està passant uns dies terribles allunyada de les xarxes socials i de tota la pressió mediàtica mentre intenta assimilar la defunció del seu noi.

La pèrdua sobtada del jove va ser anunciada dissabte passat 24 d'abril per la 'UD Las Palmas', on va formar part de l'equip juvenil durant les temporades 2017/18 i 2018/19.

«Consternats per la sobtada defunció de Luis Ojeda Suárez, canterà que va formar part del nostre equip juvenil durant dues temporades (2017-18 i 2018-19). La UD Las Palmas mostra el seu més profund condol als seus familiars, amics i a tota la família groga. a. c. s.», ha escrit el club en el seu compte oficial de Twitter.

Després de la defunció, Lola Ortiz encara no ha estat capaç d'aixecar el cap, però ha volgut fer un esforç per a reaparèixer en el seu compte oficial d'Instagram i enviar un missatge als seus més de 700.000 seguidors.

El missatge de Lola Ortiz en xarxes després de la defunció del seu noi amb 20 anys

Lola Ortiz ha fet una aturada en la seva setmana de dol per a connectar-se a les xarxes socials i confessar davant els seus seguidors com es troba després de la defunció del seu nòvio Luis Ojeda Suárez de manera sobtada.

La que va ser també concursants de 'Supervivientes' ha volgut agrair els missatges de suport dels seus fans i explicar els motius més que evidents de la seva desaparició a les xarxes socials, on s'ha mantingut inactiva des de la tragèdia del seu noi.

«Hola, família. Vull donar-vos les gràcies per tots els missatges que m'heu enviat. Espero que entenguin que aquesta setmana no em ve de gust fer res per aquí», ha començat dient la jove a través de les seves històries d'Instagram.

Resulta evident que Lola Ortiz no té ni les ganes ni les forces per a reprendre la seva intensa labor com influencer en les xarxes socials, on col·labora amb nombroses marques publicitant els seus productes i serveis.

Per aquesta raó, l'extronista ha decidit ajornar els seus compromisos professionals per a la setmana que ve i prendre's aquesta setmana per a assimilar la dura perduda que acaba de patir.

«He ajornat el treball per a la setmana que ve. Tots saben que treballo amb les xarxes socials i al final per a mi és molt complicant haver d'estar gravant-me i posant un somriure», advertia posant l'accent que el seu estat emocional no és òptim per a posar-se davant d'una càmera.

Lola Ortiz no aixeca cap després de la mort del seu noi: ajorna el seu treball a les xarxes

Amb aquestes paraules, la canària ha volgut ser totalment honesta amb els seus seguidors en confessar-los que no està encara preparada per a iniciar la seva labor professional, però també els ha fet una petició als seus fans davant la difícil situació que està travessant.

«És el que hi ha, aquesta setmana he volgut tenir-la per a mi i per a desconnectar. El dilluns tornaré al treball. Solament vull enviar-vos un petó i dir-vos que estic bé. L'única cosa que demano és respecte cap a la situació», ha expressat Lola Ortiz en el mateix stories.

Encara que la jove i Luis Ojeda tan sols feia unes setmanes que sortien, tot semblava anar com la seda, tant, que havien celebrat junt l'aniversari del futbolista el passat 16 d'abril.

«Per molts anys, amor. Encara que sembla que l'aniversari és meu, perquè quin regal m'emporto», celebrava la jove en aquells dies.

Aquestes paraules d'amor cap al seu noi s'han convertit en missatges de profund dolor i pena després de la sobtada mort de Luis. «Et trobo molt a faltar, Luis. No suporto la idea de no tornar-te a veure mai més. No sé com fer-ho», ha escrit l'extronista recentment.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari