Rocío Carrasco compleix 44 anys: «Per fi es fa justícia»

La filla de Rocío Jurado celebra avui el seu dia amb la tranquil·litat que s'està escoltant la seva veritat

Avui, 29 d'abril, i en un moment molt important i especial de la seva vida, Rocío Carrasco compleix 44 anys. Sí, perquè, després de vint anys en silenci suportant les mentides i muntatges del seu ex (Antonio David Flores), ha decidit explicar la veritat. La veritat del que va passar en el seu matrimoni amb ell, el seu patiment i tot el que ell li va fer judicialment i mediàticament.

Durant dues dècades el seu silenci ha beneficiat el seu exmarit, que s'ha omplert les butxaques deixant-la de mala dona i mala mare, però la truita s'ha girat. Per fi, en aquest aniversari, Rocío Carrasco tindrà la tranquil·litat de saber que, finalment, s'està fent justícia amb la seva imatge.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco s'ha convertit en un referent

Des que va començar la seva sèrie-documental ('Rocío, contar la verdad para seguir viva'), Carrasco ha fet que moltes persones hagin canviat d'opinió sobre ella, ja que han pogut conèixer la realitat de la seva vida, demostrada fins i tot amb documentació, i no la que Antonio David s'ha dedicat a vendre.

Ella ha narrat els presumptes maltractaments que va patir per part d'ell, el seu intent de suïcidi i fins i tot la pallissa que li va propinar la seva filla (Rocío Flores). Unes situacions realment dures que ara s'han conegut i que han servit per demostrar que no és aquella dona que s'havia intentat vendre. Ha estat i és una víctima.

Precisament per atrevir-se a explicar el seu calvari i el maltractament patit, ha fet que es converteixi en un referent per a moltes altres dones que estan passant pel mateix. Tant és així que, fins i tot, des que es va iniciar aquesta producció han augmentat les trucades al telèfon d'atenció a víctimes de violència de gènere. D'aquí que es parli ja de l''efecte Rocío'.

La seva valentia a l'hora de narrar de manera descoratjada tot el que ha passat ha fet que siguin milers de persones que ja no la jutgen, ni l'acusen de mala dona ni de mala mare. S'han adonat que no és així, sinó que és una dona que, amb els seus encerts i els seus errors, ha lluitat contra corrent i ha preferit guardar silenci per amagar el seu patiment.

No obstant això, afortunadament per a la seva salut mental, fa un any va voler fer el pas de realitzar aquesta sèrie. I és que va considerar que estava preparada per explicar la veritat, per desemmascarar qui calia i per demostrar amb documentació les mentides que s'havien narrat. És clar, que aquest 44è aniversari ho celebrarà tenint clar que, per fi, amb ella s'està fent justícia, mediàticament almenys.

Suports i felicitacions per a Rocío Carrasco

En l'entrevista que fa uns dies va concedir en directe es va poder descobrir una altra de les mentides que Antonio David sempre havia dit: que estava sola. Res més lluny de la realitat, allà es va poder comprovar que no només té el suport del seu marit (Fidel Albiac), sinó de familiars no mediàtics. A aquests cal afegir també una llarga llista d'amics i de persones que l'estimen i li ofereixen suport incondicionalment, i que també la felicitaran avui en el seu aniversari.

Ara, amb el seu testimoni són també moltíssims els ciutadans del carrer que la creuen, li donen suport i entenen la seva història. Tant és així que, des de fa hores, les xarxes socials s'han omplert de missatges donant-li tot l'afecte, especialment avui, on mostra d'això són comentaris com aquests:

  • «Ja és l'aniversari d'aquesta dona tan meravellosa. Tant de bo algun dia la vida li regali tot el que li ha tret i sigui feliç perquè s'ho mereix. Felicitats, Rocío Carrasco!».
  • «Per molts anys, Rocío Carrasco. Espero que algun dia es faci justícia per tot el que has passat. Mereixes ser feliç».
  • «Avui, 29 d'abril, és l'aniversari de Rocío Carrasco. Felicitats, Rocío! Espero que de regal rebis la pau que tant necessites i mereixes».
  • «Encara que no tingui la felicitació del més important de la seva vida, té la de quatre milions de persones que estan al seu costat. Felicitats!».
  • «Felicitats, Rocío Carrasco! Mereixes ser feliç. Ets bona mare en majúscules».

Comentaris

envia el comentari