Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

«La pròxima vegada cremo la casa amb tu a dins, mare»

Rocío Carrasco va patir un infern ple d'amenaces i insults de la seva filla Rocío Flores

Telecinco va tornar a paralitzar a Espanya un dimecres més amb l'emissió de l'episodi 8 de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Després d'una entrevista demolidora en directe la setmana passada en contra d'Antonio David Flores, ahir vam poder viure un dels capítols més foscos en la vida de Rocío Carrasco, qui va detallar com va anar la convivència amb la seva filla Rocío Flores quan era una adolescent.

L'episodi d'aquest dimecres va ser, sens dubte, el més dur emès fins ara, ja que Rocío Carrasco va explicar com va ser la bruta pallissa que va rebre per part de la seva filla, i que ve recollida en una sentència de 2012. Però, si bé aquest va ser l'episodi més greu en la tempestuosa relació entre totes dues, la protagonista de la docu-sèrie també va narrar altres vivències amb la jove que van posar els pèls de punta a més d'un.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Filla de puta, em fan fàstic els teus petons»

Rocío Carrasco va patir un infern quan convivia amb la seva filla. «Filla de puta, em fan fàstic els teus petons, a l'habitació anirà la teva mare, que està enterrada…», van ser alguns dels insults que Rocío Flores li va proferir a la seva mare durant la seva adolescència, quan les dues vivien al costat de Fidel Albiac i el petit David Flores.

Abans que es produís el terrible episodi de la pallissa a Rocío Carrasco, la filla de 'la més gran' va ser avisada pel seu advocat que Rocío Flores havia parlat amb una psicòloga, on li hauria explicat que patia maltractament físic i psicològic per part d'ella perquè així el seu pare pogués demanar la custòdia de la seva filla de manera urgent: «Li havia dit que li deia que estava grassa, que no li donava menjar o que li donava bufetades».

«La pròxima vegada ho faig amb tu i cremo la casa amb tu a dins»

Després de la vista judicial, en què finalment Rocío Flores no va poder sortir-se amb la seva, la jove va tornar a casa de la seva mare i, a partir d'aquí, va arribar el pitjor per a Rocío Carrasco. En una ocasió, la mare va reprendre a la filla per fumar a l'habitació, però a aquesta no li va agradar aquesta ordre. «La pròxima vegada ho faig amb tu i cremo la casa amb tu dins», va amenaçar Rocío Flors a la seva mare mentre apagava el cigarret contra el matalàs del seu llit.

Per històries com la de la cigarreta, Rocío Carrasco vivia atemorida per la seva filla i va confessar que tres dies abans que els seus fills arribessin a casa, patia atacs de pànic, vomitava, tenia ansietat i plorava durant gran part del dia.

L'obsessió de Rocío Flores per portar informació de la seva mare a Antonio David

A més, Rocío Carrasco va explicar en l'episodi 8 que la seva filla no podia tornar a casa del seu pare sense informació per usar-la contra ella. Una nit, Rocío Carrasco va veure a la seva filla al seu despatx fotografiant documents personals d'ella i, per si no n'hi hagués prou, un altre dia Carrasco estava veient un programa de cor en el qual anunciaven que ella i Fidel s'anaven a separar. La raó és que la nena havia vist unes maletes a la porta de casa i l'hi havia explicat al pare.

Però, tanmateix, Rocío Carrasco va explicar que aquestes maletes tenien en el seu interior documents de la seva mare, Rocío Jurado, i que van estar allà col·locades unes tres setmanes, just quan Rocío Flores passava quinze dies a casa de la seva mare. «Jo l'únic que volia era que ella s'adonés que això no era bo de cap de les maneres. El que passa és que després en menors vaig dir que havia estat sense intenció perquè no volia ser la culpable que a ella li caiguessin més coses», va dir Carrasco, trencada de dolor.