Les imatges de Rocío Flores que ara cobren més sentit que mai: «És la viva imatge del pare»

L’episodi vuit de la docusèrie va tenir com a clara protagonista la néta de Rocío Jurado

L'episodi vuit de la sèrie documental de Rocío Carrasco va tenir una clara protagonista: la filla d'ella, Rocío Flores. És cert que va revelar les mentides d'Antonio David i fins i tot la cara menys amable de l'esposa d'aquest, Olga Moreno. No obstant això, no és menys cert que va girar entorn d'un greu episodi entre mare i filla.

En concret, es van donar a conèixer els insults que la jove dedicava a la seva progenitora, però, sobretot, la pallissa que li va donar a aquella. Una pallissa que va succeir en 2012 i que va portar a la llavors menor a ser condemnada.

Avui totes aquestes dades han servit perquè entenguem millor moltes de les fotos i tuits que Rocío Flores va publicar en el passat. És més, venen a avalar les paraules que Carrasco va utilitzar per a comptar l'infern en el qual es va convertir viure amb la seva filla.

Rocío Carrasco se sincera

Realment esquinçador va ser el testimoniatge de la protagonista de la docusèrie en l'últim episodi emès. I és que va revelar les actituds reptadores de la seva filla, els insults que li proferia i fins i tot les atrocitats que va arribar a dir-li. Ens estem referint a coses com ara «Filla de puta, em fan fàstic els teus petons. A l’habitació s'anirà la teva mare enterrada».

Això sense oblidar altres episodis com el que li va dir a la seva mare quan la va reprendre per fumar a l'habitació: «La pròxima vegada cremo la casa amb tu dins».

Paraules realment dures i menyspreables, com també ho va ser la pallissa que Rocío Flores li va donar a Carrasco. Pallissa que va portar a aquesta última a quedar inconscient i a haver d'acudir a un hospital amb múltiples lesions. Després d’explicar tots aquests fets, molts espectadors entenen ara a Carrasco. Sí, comprenen que no pugui i no vulgui tenir contacte amb la seva filla.

Les fotos de Rocío Flores ara cobren sentit

Abans que s'emetés el citat episodi, Rocío Flores, coneixedora del que s'anava a explicar, va voler deixar a la seva mare en dubte. Tant és així que va exposar que «només demano que s'emeti tot complet. No tinc por i ho repeteixo. Sé molt bé el que vaig viure en aquesta casa i aquí em quedo».

D'aquesta manera, va intentar qüestionar la veracitat del que s'anava a narrar i fins i tot deixar caure que ella ho havia passat malament. No obstant això, el fet que no es cregués la denúncia per maltractaments que va posar a la seva progenitora després de donar-li la pallissa a ella, la deixa en evidència. I també ho fa el que ara hagin vist la llum unes certes publicacions que en aquests anys la jove va realitzar en xarxes socials.

En concret, aquests tuits, que pel que sembla ha intentat esborrar o 'tancar', venen a avalar l'explicat per Carrasco. I és que en aquests es poden llegir missatges dirigits a la seva mare com ara: «Em toques la po*** d'una manera. Mor-te d'una pu** vegada i deixa de fotre a la gent, hòstia».

Això sense oblidar uns altres com ara «Benvolguda mamà, haig de dir-te que no t'aguanto ni un minut més, gràcies» o «Que t'aixequi la teva mare a aquestes hores per a recollir no sé què del teu germà, no...i menys un dissabte #teodiomama»

I a tot això cal afegir altres publicacions de la jove on en aquests anys presumeix de fumar o directament apareix cremant un paquet. Imatges que podrien estar en relació amb la citada brega que va tenir amb la seva progenitora per fumar a la seva habitació.

Les reaccions dels internautes

Després de conèixer el testimoniatge de Rocío Carrasco, veure l'actitud en televisió de Rocío Flores i conèixer els tuits d'aquesta, les xarxes han 'cremat'. En concret, són molts els internautes que han manifestat que creïn a la mare i que la seva postura queda recolzada per les publicacions de la seva filla. Sí, perquè venen a explicar què succeïa entre elles. Bona mostra d'aquestes opinions són missatges com ara aquests:

«Tot cobra sentit».
«Mare meva, missatges ocults cap a la mare. És una pel·lícula de terror. Pobre Rocío Carrasco».
«És macabra Quant odi desprenen aquestes imatges!».
«És retorçada i dolenta com ella sola. Viva imatge del pare».
«I avui dia diu 'No tinc por a res, ni res a amagar i la consciència molt tranquil·la'. De debò, algú es creu que aquesta 'nena' vol veure a la seva mare i l'estima? Jo ho tinc clar: NO».

Altres documents que la posen en dubte

A més d'aquests tuits i fotografies publicats en les seves xarxes socials fa anys, Rocío Flores està en dubte per un altre motiu. En concret, ella ha vingut a deixar caure en més d'una ocasió que viure amb la seva mare era un calvari. És més, fins i tot ha responsabilitzat a l'espòs d'ella, Fidel Albiac, d'aquesta situació.

No obstant això, a Twitter s'han fet públiques unes cartes que la jove li va escriure a ell i que deixen clar que l’estimava i molt.

I això ha donat lloc al fet que hi hagi els qui reaccionin novament mostrant que no la creuen:

«Aquesta dona menteix descaradament i fins i tot davant un jutge des que era adolescent Quina personalitat tan trastornada!».
«Em quedo perplexa».
«La forma en què han fet que odiï a la mare és tristíssim».


Comentaris

envia el comentari