Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

Surt a la llum l’episodi més negre de la vida d’Isabel Pantoja: van intentar segrestar-la

La cançonetista recorda aquell moment com un dels pitjors de la seva vida

'Socialité' ha tret en exclusiva un dels episodis més tràgics de la vida d'Isabel Pantoja, qui suposadament va ser segrestada i retinguda amb clau per una persona bastant coneguda. Un fet que només hauria compartit amb el seu cercle més pròxim.

De fet, segons expliquen en el programa de María Patiño, la cançonetista no pot evitar trencar a plorar en explicar-ho. «Va arribar a témer per la seva vida, van ser minuts i hores en les quals estava desesperada i sense saber què fer». Pel que sembla, la persona en qüestió «estava enamorat i obsessionat amb Isabel. Va començar a suplicar: 'Si us plau, si us plau, deixa’m marxar'».

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Un horrible incident que surt a la llum just després que Isabel Pantoja hagi tornat a la televisió després de mesos allunyada de l'ull públic. Així, s'enfrontava a la roda de premsa del nou programa en el qual exercirà de jurat, 'Top Star. ¿Cuánto vale tu voz?', on comparteix escena amb Risto Mejide, Danna Paola i Jesús Vázquez

Isabel Pantoja torna a l’ull públic

Visiblement més prima, la cançonetista ha parlat sobre com ha suportat aquests últims mesos després que el seu fill l'hagi atacat públicament per l'herència del seu pare, el difunt Paquirri. «Ha estat un any difícil, dur, estrany, fatídic... Llavors, tornar a veure els focus cap a la meva persona, ha estat il·luminar-me. He conegut a gent meravellosa, que em cuida, m'acarona, i em fa la calor que necessito. Ha estat un any dur, però ja estic aquí».

L'artista ha insistit a recalcar que «no he estat amagada, jo he estat a la meva casa, cuidant a la meva mare, que és el més gran que tinc». Encara que, això sí, s’ha negat parlar de la relació amb el seu fill.

Una mica insegura i espantada, Pantoja ha deixat les seves pors a un costat i ha tret forces per a tornar a sotmetre's a l'escrutini dels mitjans. Arriba protegida i abrigallada pel seu equip. No la deixen sola en cap moment, l'ajuden a caminar i fins i tot a beure aigua. Tot i això, es mostra nerviosa, perquè sap que les preguntes sobre la seva vida personal són inevitables.

És més, després de tota la polèmica generada amb una fotografia en la qual no surt molt afavorida i que el seu company de Top Star, Risto Mejide, ha compartit, la cançonetista ha revisat amb lupa tots els detalls de la roda de premsa en la qual s'ha presentat el programa.

Un conegut líder polític va intentar segrestar a Isabel Pantoja

No obstant això, sembla que el conflicte amb el seu fill, Kiko Rivera, i fins i tot la seva etapa en la presó, no han estat els pitjors moments en vida de la cançonetista, ja que segons han destapat en exclusiva en 'Socialité', la cançonetista va sofrir un intent de segrest. 

«Van intentar segrestar a Isabel Pantoja a Panamà. Un líder polític estava obsessionat i enamorat d'Isabel, i el motiu d'aquest viatge era la trobada que li havia proposat aquest líder polític, que volia conèixer-la. Quan arriba, ell exigeix que en la reunió només poden estar els dos sols. En aquest moment, la tanca amb clau, i ella comença espantar-se perquè se sent pressionada i forçada», ha relatat un testimoni anònim de la història.  

«Estava tan obsessionat i enamorat d'ella, que volia que es quedés allà a viure amb ell per sempre. Li va arribar a oferir convertir-se en la propietària de Panamà. Isabel va enfonsar-se mentre ho explicava, perquè va sentir que mai tornaria a sortir d'allí. Ho recorda com un dels pitjors moments de la seva vida».

I és que aquest episodi la va impactar tant, que a partir d'aquest moment, la cançonetista no va tornar a trepitjar el país llatinoamericà. «Isabel Pantoja li va explicar a Juan Gabriel i al seu germà Agustín en una reunió privada, que havien intentat segrestar-la. Els va explicar que li havia passat una cosa tremenda, i que durant aquest període a l'habitació va ocórrer una cosa fosca. Va dir que es trobava amb un líder polític i que va ocórrer una cosa fosca, i la van amenaçar que si no accedia al que allí ocorria, no podria tornar a sortir».