Primer pla d'Ana Obregón somrient

El pare d'Ana Obregón li dona la pitjor notícia possible

Ana Obregón posa de manifest les veritables intencions del seu pare

Ana Obregón té marcat en vermell un mes de l'any i el motiu és com a mínim punyent. Per a l'actriu i presentadora, el mes de maig només li porta tristos records, i no n'hi ha per menys després del drama que ha passat els últims anys.

Si fa uns dies recordava el segon aniversari de la mort del seu fill Álex Lecquio, aquesta setmana es complia el primer aniversari de la mort de la seva mare Ana.

Dos dies que trenquen per complet Ana Obregón. Una dona que intenta recuperar-se a poc a poc dels cops que li ha fet la vida de manera tràgica.

Ana Obregón recorda la seva mare al seu mes més dolorós

El cas és que fa uns dies, Ana Obregón recordava la seva mare en una carta emotiva que publicava a través del seu compte d'Instagram.

Ana Obregón amb un mig somriure.
Ana Obregón intenta tirar endavant. | Telecinco

«Fa un any que ens vas deixar. Gràcies per ser el meu exemple de mare, generositat i amor. Trobo a faltar la meva millor amiga i la meva còmplice», començava la carta d'Anna, amb una foto amb la seva mare, pletòriques de felicitat .

L'actriu admet que continua vivint un gran dol per la pèrdua del seu fill, cosa que li ha impedit fer el dol després de la mort de la seva progenitora. Per això, demana disculpes a la seva mare.

«Si us plau, perdona'm, segueixo sense tenir forces d'entrar al teu dol. Però sé que com ets mare em comprens millor que ningú. Maleït el mes de maig, el mes en què el meu món es va tenyir de vermell», lamenta Ana Obregón recordant el seu fill.

El desig del seu pare que deixa gelat tothom

Finalment, la presentadora va deixar sense paraules els seus 920.000 seguidors a Instagram després d'afirmar que el seu pare sent una enorme nostàlgia per no tenir la seva dona amb ella. Així, espera que es pugui retrobar aviat amb l'amor de la seva vida.

Ana Obregón i el seu pare, Antonio
Ana Obregón explica el que voldria fer amb el seu pare, Antonio | GTRES

«No et preocupis, que estic mimant molt el pare, encara que està desitjant anar-se'n amb tu. Cuida del meu nen, no el deixis sol. T'estimo des de sempre i per sempre», conclou la carta.

La publicació d'Ana Obregón s'ha omplert en qüestió de segons de mostres d'afecte dels seguidors i de les persones que més estimen l'actriu.

L'actriu sempre acudeix a les xarxes socials per expressar els seus sentiments aquests últims anys tan durs per a ella. I és que, cada cert temps, Ana comparteix els seus pensaments i recorda les dues persones més importants a la seva vida.

«Et demano perdó per no plorar-te el que mereixes»

La realitat és que Ana encara sent a l'ànima no haver pogut plorar la seva mare, i no és la primera ocasió que demana perdó. Fa un mes escàs, l'actriu escrivia el següent.

Ana Obregón i els seus pares
Ana Obregón i els seus pares | GTRES

«Et demano perdó per no plorar-te el que mereixes, però tu també ets mare i sé què entens el motiu de les meves llàgrimes. Avui fa 11 mesos que ens vas deixar».

«Has estat la millor mare i la millor amiga, amb amor infinit vaig pensar que t'agradaria recordar aquest moment. Allà on estiguis cuidant del meu Aless», escrivia fa unes setmanes.

D'altra banda, els darrers dies hem vist Ana Obregón intentar desconnectar de la dura realitat que té a la seva vida. I és que ha viatjat fins a Eivissa amb el seu estimat amic Raúl Castillo.

Amb ell està gaudint uns dies a l'illa balear per celebrar-ne l'aniversari. Segur que aquesta escapada relaxant ve de perles a la mare d'Álex Lequio per agafar aire després d'aquest mes tan intens i trist per a ella.