Primer pla de Marta López Álamo, model i xicota de Kiko Matamoros

Marta López Álamo revela la ruptura i assenyala un altre home

Marta López Álamo ha explicat la veritat

Marta López Álamo ha guanyat molta popularitat des que va començar una relació amb Kiko Matamoros, per això cada vegada apareix més als platós. Darrerament, ha aparegut al programa Supervivientes 2022 per donar la seva opinió sobre la traïció que ha patit el col·laborador. Ell pensava que era amic d'Anuar Beno, un dels seus companys del concurs, però la relació està totalment trencada.

Marta López Álamo ha assenyalat Anuar perquè creu que és el responsable del fracàs de l'amistat i li ha dit «fals». El cunyat d'Isa Pantoja va guanyar un premi i no el va voler compartir amb Matamoros que, suposadament, és el seu gran aliat al concurs. «No entenc res, no comprenc res», ha confessat molt enfadada la xicota del tertulià de Sálvame.

Marta López i Kiko Matamoros
Marta López s'ha convertit en un personatge molt mediàtic | GTRES

Marta López ha rebut moltes crítiques durant de la seva trajectòria, però el pas del temps ha demostrat que les seves intencions són bones. No l'interessa cridar l'atenció de la premsa, simplement vol gaudir de la seva relació. Pretén casar-se amb Kiko quan aquest torni de Supervivientes i, en un termini màxim de dos anys, intentaran tenir un bebè junts.

Marta López ja no s'amaga, vol que la seva parella triomfi i ha atacat Anuar Beno pel comportament que està tenint. No vol tenir problemes amb ningú, però ha confessat que la relació d'amistat s'ha trencat del tot. Creu que Kiko no és responsable del que ha passat, de fet ell no és conscient de la traïció del seu company.

L'audiència havia de decidir amb qui podia compartir Anuar el premi: amb Kiko Matamoros o amb Yulen Pereira. «Prefereixo que vingui Yulen, però si ve Kiko no passa res perquè és el meu amic», va dir abans de conèixer el resultat. Quan es va adonar que l'elegit havia estat Matamoros es va molestar i Marta va carregar durament contra ell.

Marta López Álamo ha deixat d'amagar-se

Marta López s'ha guanyat el cor de tots perquè sempre és molt respectuosa i intenta no ofendre mai ningú. Però ja s'ha cansat i ha assenyalat el germà d'Asraf perquè no pot continuar amagant el que pensa sobre ell. Diu que és un traïdor i no entén el comportament que ha tingut amb Kiko, que encara no s'ha assabentat de la traïció.

Primer pla de Marta López Álamo
Marta López Álamo s'ha guanyat als seguidors de Supervivientes | Europa Press

Marta està passant una situació delicada perquè Makoke, amb qui no té molt bona relació, l'ha acusat d'estar-hi obsessionada. Suposadament, la model truca als amics de la col·laboradora per conèixer els seus secrets i hi ha uns missatges que ho demostren. L'exdona de Matamoros té proves, encara que hi ha la possibilitat que estiguin manipulades.

La influencer nega que hagi intentat perjudicar Makoke, de fet no vol tenir cap contacte amb ella. El públic és al seu bàndol, ja que sempre ha estat sincera i no ha mentit mai en cap tema important. És evident que la guerra no ha fet més que començar i ja hi ha una guanyadora: la xicota del tertulià de Sálvame.

Marta López Álamo demana explicacions

Marta López ha acceptat col·laborar a Telecinco per defensar Kiko Matamoros, així que no té intenció de crear polèmiques. No ha respost a les acusacions de Makoke, simplement ha donat la seva opinió sobre la traïció que ha patit la seva parella. No entén l'estratègia d'Anuar, però sap que la seva amistat amb Matamoros s'ha trencat.

La model ha confessat que el seu xicot s'enfadarà quan descobreixi el que ha passat i pensa que això podria trencar l'amistat definitivament. El cunyat d'Isa Pantoja té moltes possibilitats d'abandonar l'illa pel seu comportament i les seves contínues errades, coses que no agraden gens al públic.