Imatge de Joan Piqué

Joan, el pare de Piqué, en xoc: els fans de Shakira l'escridassen a la porta de casa

Joan Piqué ha viscut un moment terrible a causa de la polèmica del seu fill, Gerard Piqué, amb Shakira

No hi ha dubte que Shakira ha protagonitzat el que és l'escàndol de l'any. Amb raó, perquè tot i que ja han passat dues setmanes des que va treure a la llum la seva cançó amb Bizarrap, encara avui es continua comentant amb força en alguns mitjans del nostre país.

Per descomptat, la cançoneta en què la cantant carregava sense pietat contra el pare dels seus fills ha marcat un abans i un després. Això, sens dubte, ho pot dir amb certesa el mateix Gerard Piqué, que és el que ha vist com la seva vida feia un gir de 180 graus. Era evident que seria així perquè és, indubtablement, el major afectat dins d'aquesta història.

Tant l'exfutbolista com la seva parella actual, Clara Chía, han rebut per tot arreu els cops de la colombiana. Tot i això, com bé se sap, aquests dos no han estat els únics perjudicats per aquesta producció, sinó que hi ha una nova víctima: el pare de Gerard Piqué.

 

El pare de Gerard Piqué, assetjat pels fans de Shakira

Me dejaste de vecina a la suegra, con la prensa en la puerta y la deuda en Hacienda, així diu la frase de Shakira en què carrega durament contra la mare de Gerard Piqué. Els pares de l'exfutbolista, acostumats a portar una vida força discreta malgrat la fama del seu fill, han vist com la seva vida ha canviat de la nit al dia.

Ni Montserrat ni Joan Piqué s'esperaven una cosa semblant. La punyalada per l'esquena els ha agafat completament de sorpresa... Davant d'això, no els ha quedat més remei que guardar silenci i intentar continuar amb les vides.

Sens dubte, que no quedi en l'intent, perquè, malgrat els esforços dels pares de Gerard Piqué de passar desapercebuts, la veritat és que causen l'efecte contrari. Els catalans no només han de bregar amb l'assetjament mediàtic, sinó també amb els fans de la seva exnora, que els increpen dia sí i dia també.

Precisament qui ha hagut de viure aquest dur moment ha estat el pare de l'esportista, Joan Piqué, que es va trobar al carrer diversos joves que el van començar a fustigar i perseguir.

Joan Piqué, el pare de Gerard Piqué, a les portes de casa seva.
Joan Piqué, el pare de Gerard Piqué, a les portes de casa seva. | EP

Va anar a la sortida dels partits de la Kings League, on va passar diverses hores. Allà, el català va viure una tensa situació. «I el Twingo? Té un Rolex!», deien els seguidors de l'artista al català, al ritme de la cançó de la colombiana.

Mentrestant, el pare de Gerard Piqué, a l'interior del seu cotxe, feia cas omís dels comentaris i accelerava per no pronunciar-se.

 

El veritable motiu de la mala relació de Shakira amb els seus exsogres

D'altra banda, tan aviat com va sortir a la llum aquesta polèmica, a molts els va sorprendre que existís una mala relació entre la cantant i els pares de Gerard Piqué, ja que públicament aparentaven tot el contrari.

De fet, en moltes ocasions, la de Barranquilla es va referir amb to afectuós a la mare del català com «la meva sogreta». Ara, sabem que no era un sobrenom tan afectuós com ens feia creure.

Però, la veritable pregunta de tota aquesta història és: què és el que realment va passar entre els pares de Gerard Piqué i la cantant perquè no es puguin ni veure? El motiu hauria estat, pel que sembla, que els exsogres de la cantant haurien prestat suposadament al seu fill l'habitatge que tenen als Pirineus per trobar-se amb Chía.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp