Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López

La parella de Kiko Matamoros sospita que ja ha pres una decisió

Kiko Matamoros, de nou esquitxat per una polèmica

Kiko Matamoros s'ha convertit durant els últims dies, sense voler-ho, en el gran protagonista de 'Sálvame'. Una presumpta infidelitat per part de la seva parella podria fer trontollar la relació. En tot cas, fa poc s'han donat més detalls sobre l'última decisió que ha adoptat.

El col·laborador viu un gran moment en l'àmbit professional i es podria dir el mateix des del punt de vista personal. Està previst que durant aquest any es casi amb la seva xicota. Manté una relació molt sòlida amb la model Marta López Álamo des del 2019.

Kiko té moltes esperances posades per aquest 2023, tot convida a pensar que serà un any molt pròsper per a ell. Al plató de 'Sálvame' li van llegir l'horòscop del febrer i van donar a entendre que hi hauria unes quantes novetats a la seva vida. Una cosa que ell mateix s'encarregaria de confirmar.

Pels Capricorn, «aquest mes es tanquen diferents etapes i s'obren nous capítols de la seva vida». Més d'un va pensar que podria suposar el punt final del seu idil·li. Però ell mateix es va ocupar de confirmar que l'esperen nous projectes professionals, encara que tampoc no va voler aprofundir gaire en la qüestió.

El seu horòscop, a més, revelava que patiria una transformació. El tertulià no va semblar prendre-s'ho massa de debò, ja que va recordar la seva actuació al 'Mediafest Night Fever'. En una de les gales va aparèixer vestit de Drag Queen, sent un dels grans protagonistes de la nit.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a 'Sábado Deluxe' després de 'Supervivientes 2022'.
Kiko Matamoros començarà un nou projecte professional. | CatalunyaDiari
 

També van fer referència al casament. Està encantat amb la possibilitat de passar per l'altar, tot i que encara no té data. Serà una jornada molt especial per a ell i aquell dia l'acompanyaran uns quants amics i familiars.

Kiko Matamoros també va advertir que «la llista de gent que no hi està convidada és molt llarga». És un avís adreçat possiblement a molts dels seus companys. Com ja va passar al seu dia amb Belén Esteban, amb uns quants mesos d'antelació aniran especulant amb els noms que aniran i els que es quedaran fora.

Sembla que últimament a 'Sálvame' ho estan confiant tot a la carta d'aquest col·laborador. En qualsevol cas, l'audiència no acaba d'animar-se amb això del casament. És el que es pot entendre de les dades de seguiment dels últims dies.

Dimecres, la versió 'Limón' va obtenir un 11,8% de share, amb 1.204.000 espectadors. Suposava la pèrdua d'un punt respecte a la jornada anterior. Per part seva, el 'Naranja' va acabar amb un 14% i 1.300.000 espectadors.

Foto de Marta López Álamo i Kiko Matamoros a 'Supervivientes'.
Van deixar entreveure que Marta li va ser infidel a Kiko Matamoros. | Mediaset
 

Però el tema abordat no va semblar agradar en excés als directors i van optar per atacar cap a una altra banda. Van treure a la llum un assumpte molt delicat com és una presumpta infidelitat.

Kiko Matamoros podria haver estat víctima d'un engany

Kiko Matamoros ha desmentit moltes vegades que hagi estat víctima d'una infidelitat per part de la seva xicota. Al seu programa es va especular durant una gran part de la tarda amb aquest tema. Van anar aportant detalls sobre el que hauria passat.

Van explicar que Marta López es va poder veure amb una exparella mentre el col·laborador es trobava a Hondures participant a 'Supervivientes'. I el programa van fer servir d'esquer un vídeo de la jove admetent que alguna vegada havia estat infidel.

Per tant, deixaven entreveure que el tertulià podia haver estat enganyat per la seva xicota. Ell ho nega tot i confia plenament en la seva parella. No té cap motiu per sospitar.

Kiko Matamoros haurà d'esquivar durant els pròxims mesos els diferents atacs del seu programa. Tot sigui per mantenir l'audiència pendent del televisor.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp