Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Àlex Casademunt en un primer pla mirant fixament a l'objectiu de la càmera

Els pares d'Àlex Casademunt reben una inesperada visita després de perdre el seu fill

Chenoa, Natalia, Manu Tenorio, David Bustamante i Nuria Fergó viatgen fins a Mataró per donar suport a la família

Àlex Casademunt en un primer pla mirant fixament a l'objectiu de la càmera
Els pares d'Àlex Casademunt estan rebent el suport de tots els amics del seu fill | Europa Press

El matí d'aquest dimecres us informàvem sobre l'accident de trànsit que ha posat fi a la vida d'Àlex Casademunt, concursant de la primera edició d''Operación Triunfo 1'.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Com no podia ser d'altra manera, els seus pares i els seus dos germans, Joan i Cristina, estan totalment enfonsats. De fet, s'han pogut veure imatges del tanatori en què també apareix Laia, la seva exparella i mare de la seva filla Bruna. Tot i això, també s'ha pogut veure com companys d''OT' han volgut viatjar fins a Barcelona per fer costat a la família d'Àlex. 

La visita de companys i amics d'Àlex Casademunt

Tot i que els concursants d''Operación Triunfo 1' han mostrat el seu dolor a les respectives xarxes socials, no han dubtat en viatjar fins a Mataró per estar amb la família Casademunt. En concret, ens estem referint a Chenoa, Natalia, Manu Tenorio, David Bustamante i Nuria Fergó.

Els quatre primers van agafar un tren des de Madrid i poc després es van reunir amb la malaguenya. Cal recordar que els professors de l'acadèmia, com Nina i Manu Guix, també han volgut fer-los arribar consol a través de les xarxes socials.

Chenoa, Geno i David Bustamante a la seva arribada a l'estació de Sants de Barcelona
Diversos companys d''OT' han viatjat fins a Mataró per donar suport als pares i germans d'Àlex Casademunt | GTRES

Junts a la casa familiar

Ara bé, amb les restriccions sanitàries no es permet que tothom pugui entrar al tanatori. Per aquest motiu, els companys d'Àlex han decidit dirigir-se directament a la casa de la família Casademunt, on han pogut estar amb els germans i els pares. 

La revista 'Semana' ha compartit diversos vídeos d'Europa Press en què es pot veure als artistes junt amb la família fora de l'habitatge. En concret, se'ls veu especialment emocionats sense poder evitar les llàgrimes. És més, fins i tot no han pogut evitar abraçar-se per intentar mitigar el dolor. Per altra banda, s'ha pogut veure que molts d'ells portaven equipatge i, per tant, podria ser que marxessin junts a un hotel per poder assistir al funeral. 

I els altres companys d''Operación Triunfo'?

De moment, David Bustamante, Chenoa, Manu Tenorio, Nuria Fergó i Natalia són els únics amics i companys d'OT' que han decidit viatjar fins a Mataró. No sabem si la resta de concursants del programa també ho faran, haurem d'estar pendents. Ara bé, qui ja ha informat que no podrà assistir al funeral és Geno Machado, qui va formar part de 'Fórmula Abierta', grup musical que compartia amb Àlex, Javián i Mireia.

L'artista canària ha publicat al seu compte d'Instagram un vídeo amb alguns dels millors moments que ha viscut amb Casademunt. «No podré acompanyar a la seva família en aquests moments tan durs, però els tinc en el meu cor i en el meu pensament. Estic amb ells!».