YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els pares de l'escola d'Elionor i Sofia diuen 'prou' a la reina Letícia

La reina estaria intentant canviar les normes del centre educatiu on estudien les seves filles

La Infanta Sofia amb la seva germana la Princesa Elionor
La reina Letícia fa enfadar als pares i mares del col·legi on estudien les seves filles | GTRES

 

La reina Letícia Ortiz està sent molt exigent amb l'escola on estudien la princesa Elionor i la infanta Sofia, i és per això que molts pares i mares de l'escola estan enfadats amb la família reial, segons assegura Jaime Peñafiel en una entrevista per a un mitjà nacional.

 

Manca d'humilitat

El periodista especialitzat en temes de la casa reial, ha afirmat en diverses ocasions que la reina és una persona autoritària i fins i tot s'aprofita del seu poder per imposar normes dins el centre educatiu on estudien les seves filles. Segons explica el periodista, la Princesa d'Astúries no és un exemple d'humilitat i cada cop s'assembla més a la seva mare, sent així una persona sense pietat. 

 

Letícia, en el seu paper de mare, ha optat per imposar unes normes perquè la futura sobirana de la nació i la seva germana no es converteixin en carn de canó de la premsa. La dona de Felip VI no està disposada que Elionor i Sofia formin part de les xafarderies del cor. Així doncs, la reina ha intentat blindar les portes de l'escola i, evidentment, els pares i mares de la resta d'alumnes no estan d'acord. 

 

Les mares dels alumnes de l'escola de les menors han parlat amb Jaime Peñafiel, i afirmen que el centre escolar s'ha convertit en un autèntic infern. Elionor no està disposada a ser una nena més i fins i tot demana que se li tingui un tracte especial.

 

Amb una superioritat insòlita, segons les fonts del periodista, la Princesa d'Astúries «exigeix que se li facin reverències» a l'escola. Presumptament, aquest succés va tenir lloc quan Elionor va rebre l'Orde del Toisó d'Or. 

 

«Una nena és una nena. L'estan maleducant i comença a semblar-se massa a la seva mare», diu. Tot apunta que la situació està sobrepassant a la petita i està projectant un caràcter despòtic contra els seus companys de classe i els seus professors.

 

Letícia imposa la seva dieta en el col·legi

D'altra banda, les exigències de la princesa Letícia no faciliten les coses al centre i les mares titllen d'insòlites les exigències de la reina. Sense anar més lluny, el menú que el col·legi elabora per als alumnes que dinen al menjador, ha estat dissenyat de nou d'acord amb l'estil de vida que la reina vol inculcar a les seves filles.


Tots sabem que la reina sempre ha basat la seva dieta en productes ecològics, verdures i fruites, on els ultra processats i els greixos dolents no tenen cabuda. I així han d'alimentar les seves filles.


Seguint en aquesta línia, Letícia no està disposada que les seves filles no segueixin amb aquest hàbit alimentari, i és per això que ha exigit a l'escola que els àpats siguin saludables. Hi ha mares que, disconformes amb les directrius de la reina, han decidit alçar la veu.

La Reina Letizia saludant en un acte públic
La reina Letícia exigeix que els alumnes tinguin una dieta basada en hortalisses i fruita | GTRES

 

En concret, Jaime Peñafiel fa referència en la seva entrevista a una conversa que va mantenir amb una de les mares: «Per què el meu fill ha de menjar el menú que exigeix aquesta senyora?», manifesta una mare anònima.

 

Letícia «és mala persona»

Jaime Peñafiel assegura que la nora del rei Joan Carles «és mala persona». En alguna ocasió el columnista ha atacat la reina per la manera en què dirigeix a la seva pròpia família. Però també fa aquesta afirmació per l'enfrontament que van protagonitzar la reina Sofia i la seva nora a Palma de Mallorca.

 

Marie Chantal, la princesa consort de Dinamarca, ha fet un comentari a Twitter per defensar a Letícia. «Cap àvia es mereix aquest tipus de tracte! Wow, (Letícia) ha mostrat la seva veritable cara».

 

 

Així mateix, Jaime Peñafiel també manifesta en la seva entrevista que la dona del rei no gaudeix de salut psicològica per les seves múltiples cirurgies estètiques. «Una persona equilibrada no se sotmet contínuament a operacions. Felip hauria de cridar-li l'atenció», diu l'escriptor.

 

Finalment, Jaime ha volgut parlar sobre els rumors de divorci dels reis d'Espanya. «Aquesta relació no té cap solució. Haurien de divorciar-se. O Felip recondueix el caràcter d'aquesta senyora, o hauria de divorciar-se abans que es carregui la monarquia. El que no pot ser és que ella marqui la línia a seguir i que protegeixi a les seves filles com si fossin monstres», afirma.

 

Cert és que, el columnista no és l'únic que parla de la separació del matrimoni. La premsa internacional també s'ha fet ressò en alguna ocasió d'una possible ruptura sentimental entre Felip i Letícia.


Comentaris

envia el comentari