Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gerard Piqué

Els pares de Piqué enfonsats amb l'última decisió de Shakira: una família trencada

Els pares del blaugrana estarien destrossats amb tot el que està passant

Que Gerard Piqué i Shakira no han acabat la seva relació de la millor manera possible és evident. El que podria haver sigut un bonic final s'ha dissolt entre suposades infidelitats, dards enverinats, lletres de cançons que deixaven poc a la imaginació i un acord amb el qual, el blaugrana, no hi estaria massa d'acord.

És cert que Shakira va deixar la seva carrera musical en un segon pla quan va iniciar la seva relació amb el català. Ella va anteposar la trajectòria professional del seu xicot a la seva per formar una família de manera conjunta. Així ho va confirmar ella mateixa.

«Gerard volia jugar a futbol i guanyar títols, i jo havia d'estar al seu costat. Vull dir, que un dels dos va haver de fer un sacrifici, no? O deixava el seu contracte amb el Barcelona i es mudava als Estats Units amb mi, on està la meva carrera, o jo havia de fer el mateix en el seu lloc. I així, un dels dos va haver de fer aquest esforç i aquest sacrifici».

Va continuar, «I ho vaig fer. Vaig posar la meva carrera en segon pla i vaig decidir venir a Catalunya, a recolzar-lo perquè pogués jugar al futbol i guanyar títols. I va ser un acte d'amor. Gràcies a això, els meus fills van poder tenir una mare present, i tinc amb ells aquest vincle increïble que és indestructible i que ens sosté».

Els pares de Piqué víctimes de la separació

Quan una parella decideix divorciar-se, sempre hi ha víctimes col·laterals. En primer lloc, en el cas que en tinguin, els principals damnificats són els fills. En aquest cas, Milan i Shasha de 9 i 7 anys respectivament. En segon lloc, els pares de les persones que conformen la parella. És a dir, els avis dels infants.

Encara més quan una de les parts de la parella marxarà, tard o d'hora, amb els petits a l'altra punta del món. En aquesta història, els pares de Gerard Piqué són els que més patiran, ja que quan la salut del pare de Shakira millori, la colombiana posarà rumb amb els seus fills cap a Miami (Florida).

Així, Joan Piqué i Montserrat Bernabeu, pares de l'empresari barceloní i actuals sogres de Clara Chía, no podran veure els seus nets tot el que voldrien. A més, tal com informa En Blau, Piqué i Bernabeu estarien molt preocupats pel seu fill perquè aquest no ho estaria passant bé. 

Els pares de Gerard Piqué amb el seu fill i Shakira
Els pares de Gerard Piqué amb el seu fill i Shakira. | Twitter

Una família trencada que amb el pas del temps, esperem que pugui reconstruir-se. En Blau també afirma que Joan i Montserrat, no tindrien una relació molt estreta amb Shakira, fet una mica estrany, ja que és la mare dels seus dos nets. Amb tot, suposem que ambdós viatjaran sovint a Miami per estar a prop de Milan i Sasha.