Primer pla d'Iker Casillas

Parla la reportera increpada per Casillas: «Van demanar que m'atropellés un cotxe»

Silvia Álamo ahir va seure a 'Sálvame' per a explicar com de malament la van tractar els veïns d'Iker Casillas

La reportera de 'Socialité', Silvia Álamo, aquest cap de setmana ha viscut una de les pitjors experiències de la seva vida quan intentava parlar amb Iker Casillas. La periodista es va desplaçar al poble natal de l'exfutbolista per a saber si es trobava allà o si encara no hi havia arribat. Els veïns de la vila van afirmar que no hi era per a preservar el seu descans.

La mateixa periodista va poder confirmar que sí que era al poble, ja que se'l va creuar de cara. Li va preguntar com estava passant les vacances. Una pregunta totalment innocent, però que no va agradar gens a Casillas, que va contestar de males maneres a l'equip de Telecinco. Álamo explica que quan va veure que no estava gens receptiu, va decidir deixar-lo en pau per a no complicar la situació.

Però aquesta prudència no els va servir per a apaivagar els ànims i el pitjor encara estava per arribar. L'exporter es va dirigir al càmera que acompanyava Silvia per a dir-li que ell tenia deu anys més, una dada que no entenem molt bé per què va compartir però que sens dubte no l'eximeix de les faltes de respecte que van fer viure un mal tràngol a aquest equip de 'Socialité'.

Silvia Álamo ahir va estar al plató de 'Sálvame' i no va poder reprimir les llàgrimes quan va explicar com de malament ho va passar. La periodista explicava que ella sempre és molt prudent i fins i tot tímida, per això es justificava dient que no havia intimidat Casillas de cap manera. Mentre parlava i recordava el que va passar, es va enfonsar i va esclatar a plorar.

Ella mateixa explicava que la mala resposta d'Iker no va ser l'única cosa que va dificultar la seva feina. Va recordar els objectes que li van tirar els veïns del poble i també l'ús que van fer dels menors per a boicotejar el directe, que va acabar amb Silvia i el càmera demanant als seus companys que anessin cap al cotxe per a seguir treballant lluny del lloc.

La reportera va explicar que els veïns cridaven el seu nom perquè la resta la insultessin. A més, ha afirmat que cada vegada que passava un cotxe a prop seu l'animaven a que l'atropellés, cosa que supera tots els límits que es poden permetre en qualsevol feina.

Silvia Álamo va explicar que va passar molta por i que l'única cosa en què pensava era fugir d'allà i deixar estar aquell lloc, que li va acabar resultant del tot hostil per a poder fer la seva feina amb el màxim respecte possible. Tots els col·laboradors de 'Sálvame' van donar suport total a l'equip de 'Socialité'.

Cal recordar que Iker Casillas ha viscut durant molts anys amb Sara Carbonero, periodista de professió i durant molts anys reportera de carrer. Una situació que li hauria de servir per a empatitzar amb tots els periodistes que intenten fer la seva feina amb el màxim respecte a peu de carrer.

Iker Casillas intenta esmenar l'error

La reportera va explicar que Casillas ha enviat un missatge d'Instagram al càmera que la va acompanyar a fer el reportatge. No obstant això, no en va detallar el contingut i va dir que ells no tenen intenció d'entrar en cap disputa més.

També va explicar que ella de moment no ha rebut cap missatge per part de l'exfutbolista. Va dir que no vol culpar Casillas de tot el que va passar i que el desvincula totalment de les actituds que van tenir alguns dels seus veïns.