Primer pla de Patricia Conde mig somrient.

Patricia Conde revela qui és el pare del seu fill Lucas

Patricia ho va passar molt malament per aconseguir la custòdia

Feia temps que Patricia Conde estava apartada de la televisió, fins que els fogons de MasterChef Celebrity la van tornar a la pantalla petita. Sempre fidel al seu somriure i al sentit de l'humor, l'actriu ha deixat veure la seva faceta més domèstica.

Patricia reconeix que no tot a la seva vida són rialles i diversió, que fora de la televisió és una noia normal. Una mare d'un nen de nou anys, que es pren molt seriosament el seu paper i que en gaudeix al màxim. Separada des del 2014, Conde comparteix la custòdia de Lucas amb el pare del nen i ara s'ha revelat la seva identitat.

Patricia Conde posa nom i cognoms

Patricia Conde no ha estat una famosa a qui li agradi parlar de la seva vida privada. Han estat poques les vegades que se n'han conegut les seves parelles. De fet, la més mediàtica va ser la seva relació amb el cantant Dani Martín. Uns anys després d'aquell idil·li, l'actriu va conèixer aquell que es convertiria en el pare del seu únic fill.

Lucas va néixer mesos després que Patricia iniciés una relació amb Carlos Seguí el 2010, a qui va conèixer gràcies a uns amics. S'enamoraren de seguida i al cap de poc van comunicar la feliç notícia del seu enllaç, la qual va anar seguida de la de l'embaràs un mes després de contraure matrimoni.

La relació va ser «ràpida i intensa», però intensa en va ser la separació. El 2014 van decidir posar punt final a la relació amb un divorci mediàtic i una guerra judicial per la custòdia del petit. Va ser una separació molt complicada on es van arribar a abocar acusacions de maltractament psicològic. Finalment, tots dos van decidir cedir i fer les paus pel bé del fill que tenien en comú.

Patricia manté Lucas totalment al marge de la vida pública. Encara que comparteix alguna publicació en Instagram amb el nen, sempre el posa d'esquena i amagant-li la cara per protegir així la seva identitat. «Jo soc una mare que va a l'escola a deixar el seu fill i després va amb les altres mares a prendre alguna cosa mentre ells juguen», es descrivia.

Patricia Conde i la seva lluita per fer-se amb la custòdia

Patricia Conde no estava disposada a renunciar al seu fill quan va decidir separar-se de Carlos Seguí. El bonic festeig que tots dos van començar, va acabar derivant en un autèntic malson per la custòdia del menor que tenien en comú.

El seu divorci va ser mediàtic i marcat per una guerra judicial sense precedents. Mentre ella evitava pronunciar-se sobre la separació, l'empresari mallorquí la va acusar obertament d'haver fet servir el maltractament psicològic com a arma llancívola.

«El meu divorci va ser un malson. Em sembla immoral utilitzar els maltractaments com a estratègia per quedar-se amb la custòdia del nen», va reconèixer Seguí en una entrevista.

Segons ell, Conde va incomplir la custòdia compartida i va estar fins a «35 dies sense veure el meu fill». Aleshores, Lucas tenia només set mesos i el mallorquí «tenia por que no sabés qui era el seu pare».

Afortunadament, la situació entre ells es va arreglar i, avui dia, mantenen una bona relació pel bé del petit. «Espero que duri molt de temps, necessito portar-m'hi bé, estic segur que ella també ho ha passat malament», reflexionava.

Patricia mai s'ha separat del seu fill i prova d'això va ser el seu patiment durant el rodatge de MasterChef. L'actriu va reconèixer que Lucas desitjava que l'expulsessin aviat perquè la trobava molt a faltar. «Mama, ja no jugues amb mi», va ser la frase que va recordar del seu fill amb llàgrimes als ulls.

Actualment, Conde ha reconegut no tenir temps per a l'amor, ja que la seva faceta com a mare ocupa gran part del seu temps. «Sí, estic soltera, entre el meu fill i la feina no em queda temps per a res més», va confessar.