Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo

Patricia Pardo descobreix per fi què va passar entre Christian Gálvez i la seva ex

Patricia Pardo s'assabenta del secret de la seva parella

Patricia Pardo i Christian Gálvez continuen endavant amb la seva història d'amor, que va començar poc temps després que el presentador es divorciés d'Almudena Cid. La veritat és que aquesta separació va commocionar tot Telecinco, però ara ja forma part del passat.

Mentre que Gálvez ha guardat silenci sobre què va propiciar la separació, la seva exdona ha donat alguna pinzellada. Li va costar ser objecte de la premsa i ho va passar francament malament després de la ruptura. Ara, ja totalment recuperada, ha revelat quina va ser la causa que la seva història d'amor amb Christian arribés a la fi.

Patricia Pardo s'assabenta del secret més ben guardat de la seva parella

Patricia Pardo fa més d'un any que és al costat de Christian Gálvez i tots dos han demostrat que estan enamorats. Si bé és cert que són poques les vegades en què se'ls pot veure junts, són diverses les demostracions d'amor que es dediquen a les xarxes.

Va cridar molt l'atenció que el presentador es va adaptar ràpidament al seu nou estat de solteria. Mentre ell refeia la seva vida ràpidament, Almudena es mostrava completament enfonsada i destrossada. Pel que sembla, no hi va haver terceres persones i es va rumorejar que la resposta negativa a formar una família per part de l'exgimnasta hauria dinamitat el matrimoni.

Almudena Cid
Almudena Cid confessa que ho va passar molt malament per culpa del presentador. | EUROPA PRESS

15 mesos després d'allò, Cid està feliç i enamorada d'un exjugador de futbol que l'ha feta oblidar el seu exmarit. A la presentació del concert OMG La Liga Music Experience a Madrid, Almudena ha atès els mitjans i li ha enviat un missatge al presentador de '25 palabras'.

Almudena ha parlat obertament sobre com es troba i ha amollat la possible causa del seu divorci: el matrimoni feia temps que arrossegava una crisi que va fer que l'esportista se sentís poc valorada. «Quan entens que mereixes estar en aquesta vida de manera sana, veus les coses d'una altra manera. T'adones que el que passa és més normal del que pensem, està a l'ordre del dia», comentava. Després de com ho va passar de malament durant aquest temps, Cid confessa que ja ha passat pàgina i que ara està disposada a continuar somrient a la vida.

Patricia Pardo assumeix que ja no forma part de la seva vida

Gálvez va ser el gran assenyalat després del seu divorci sonat. Només tres mesos després, se'l veia feliç amb la presentadora d'Ana Rosa. Una relació que va agafar tothom per sorpresa i que va donar pas a especulacions sobre una possible infidelitat per part del presentador.

Patricia Pardo també estava recentment divorciada, per la qual cosa tots dos gaudien de llibertat per apostar de nou per l'amor. Per a la presentadora no va ser fàcil saber per la situació delicada que travessava Almudena que, afortunadament, ho va aconseguir superar gràcies a la família i al treball.

«El meu entorn ha patit per mi», confessava deixant clar que ja està molt bé. De fet, part d'aquesta recuperació és gràcies a l'acte de reflexió que ha fet amb si mateixa per poder passar pàgina. Una feina que li ha costat molt de temps, però amb què ha aconseguit seguir endavant i, fins i tot, perdonar el seu exmarit. «Sí, l'he perdonat», reconeixia assumint el dolor que li va ocasionar el presentador.

Ara que sembla que tot està oblidat. Patricia i Christian afronten aquesta nova etapa molt més tranquils i procurant que el seu amor es mantingui en privat. «Tenim una vida familiar molt tranquil·la, no ens agrada exhibir-nos i volem estar al marge dels mitjans, però tot molt bé», comentava la presentadora.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp