Patricia Pardo en un plató de televisió

Patricia Pardo s'enfonsa en directe i explica el secret d'Ana Rosa Quintana

La presentadora ha compartit amb l'audiència de Telecinco tot el que ha passat aquest cap de setmana

Ahir, a 'El programa de Ana Rosa', Patricia Pardo ahir no va poder contenir les llàgrimes mentre recordava com havia sigut el retrobament amb Ana Rosa Quintana aquest cap de setmana passat. I és que, a la recta final del càncer de mama, la 'reina dels matins' ha volgut reunir-se amb els seus amics i companys de feina per celebrar un dia molt especial per a ells.

Aquest dissabte, 25 de juny, la presentadora oficial del magazín dels matins de Telecinco va reaparèixer públicament per assistir a la festa de la productora, Unicorn Content. Però, sens dubte, el que més va sorprendre va ser el canvi de look de la periodista.

Patricia Pardo vestida de gala
Patricia Pardo ha revelat el secret d'Ana Rosa Quintana | GTRES

Ana Rosa va assistir a l'esdeveniment amb els cabells tenyits de ros. «Ha sigut un cap de setmana molt molt especial», va dir ahir Patricia només arrencar l'espau matinal.

Els companys d'Ana Rosa Quintana van explicar com havien viscut aquella reunió de feina tan esperada. A més, Patricia Pardo va fer públic un dels majors secrets de la seva cap.

Patricia Pardo s'ensorra en directe

La gallega és una de les persones que pitjor ho ha passat per l'absència d'Ana Rosa Quintana al programa matinal de Telecinco. I és que, igual que els seus companys, no hi ha hagut ni un sol dia en què no li hagi dedicat unes paraules.

Durant tots aquests mesos, més d'una vegada hem pogut veure en directe com la periodista s'emocionava quan recordava tot el procés pel qual està passant la propietària d'Unicorn Content.

Ahir, Patricia no va poder contenir el plor mentre explicava com havia sigut l'última trobada amb Ana Rosa. «Va ser un dia molt emotiu per als que som ploraners», va assegurar l'actual parella de Christian Gálvez.

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb els seus companys de productora.
Ana Rosa Quintana, acompanyada dels seus companys i amics | GTRES

Aquest cap de setmana, la 'reina dels matins' no es va voler perdre la festa de la seva productora. «Dissabte vam passar el dia amb l'Ana Rosa, que va reaparèixer així de majestuosa i imponent», va dir la gallega després de veure les imatges de l'esdeveniment.

«Va ser un gran exemple per a tothom. Ens va contagiar les ganes de viure que té, el seu esperit positiu i la seva energia». Patricia Pardo va deixar clar que «està sent un procés molt dur» per a ella, però sap que «cada vegada falta menys perquè torni».

«Sabeu que aquí la trobem a faltar cada minut, cada programa. L'Ana Terradillos i jo sempre diem el mateix, que només li guardem el lloc».

Patricia Pardo compta els dies perquè Ana Rosa Quintana torni a agafar les regnes del programa matinal. I, tot i que té moltes ganes que torni, sap que «les circumstàncies han estat les que han estat».

No obstant això, tot apunta que Ana Rosa està molt a prop de recuperar la vida d'abans. I és que, des de fa un temps, es comenta que tornarà a Telecinco al setembre.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana tornarà a Telecinco molt aviat | GTRES

«Amb ganes de normalitat, de tornar a veure-la al plató i de recuperar la nostra rutina de sempre, de no tenir alts i baixos ni res. D'estar en família i tranquils. Amb moltes ganes que torni a la tele», va afegir la gallega.

Per part seva, Ana Terradillos va voler destacar el bon estat físic en què es troba Ana Rosa. «No es pot estar més guapa després d'un procés tan dur… Ho ha passat molt malament, però  al final tot ha anat bé i ha tingut molta sort, com diu ella».

«Crec que va ser una alegria per a tothom que no l'havia vist des de feia mesos. Els que hem tingut la sort de veure-la més sovint estem encantats amb el procés que ha fet».