Olga Moreno i Rocío Carrasco

Rociíto, a la càrrega contra Olga Moreno amb la decisió que ho pot canviar tot

Rocío Carrasco posa contra les cordes la sevillana

Rocío Carrasco i Olga Moreno aniran molt aviat als tribunals. La filla de 'La más grande' té planejat anar contra l'ex de l'exguàrdia civil, implicant-la de ple en un delicte d'insolvència punible.

Al primer documental Rocío ja va revelar la veritable cara de la dissenyadora i ara Olga podria tenir veritables problemes legals. Uns problemes que són producte del matrimoni amb l'excol·laborador i que serien la veritable raó per la qual encara no han formalitzat el divorci.

Rociíto revela els plans que té per a Olga

Que Rocío Carrasco i la dissenyadora no es porten bé és una cosa que tots els mitjans de comunicació saben de sobres. La rivalitat entre totes dues és més que visible i ara que la filla de la de Chipiona ha trencat el seu silenci, les coses s'han complicat.

Olga Moreno a un photocall
La filla de 'La más grande' revela els plans que té per a Olga Moreno. | Europa Press

 

La dona de Fidel ja no té por, i està preparada i disposada a posar cadascú al seu lloc. Això involucra a la sevillana i la seva presumpta implicació en el delicte per insolvència punible i estafa processal que amenacen al seu ex.

Rocío va demandar el seu ex per no fer-se càrrec econòmicament dels seus fills i afirmar que no tenia diners. Tot i que, en realitat, la seva feina a la televisió i a les revistes ho cobrava a través d'una empresa on Olga Moreno era l'administradora.

Imatge de Rocío Carrasco a 'Sálvame'.
Rocío i Olga podrien anar als tribunals. | Telecinco
 

Això l'assenyalava com a cooperadora necessària en el delicte del seu exmarit, tot i que després va ser exonerada. Ara, però, la mare de Rocío Flores ha trobat nous motius que apunten cap a la implicació de la dissenyadora. Uns nous indicis que indiquen que sí que va ser col·laboradora dels delictes de l'exguàrdia civil.

Per aquesta raó, els advocats de la filla de 'La más grande' estudien la manera d'implicar Olga Moreno i així emprendre accions legals contra ella. «Hauria estat clau perquè Antonio David amagués, suposadament, el que facturava, eludint així el deute que té amb la mare dels seus dos fills grans», expliquen.

Rocío Carrasco vol que es faci justícia

Per més que Olga Moreno no vulgui pronunciar-se sobre la seva situació, està clar que la dissenyadora s'enfronta al seu moment més complicat. La separació d'Antonio David només li ha portat maldecaps i ara el seu matrimoni amb ell li podria portar problemes legals.

Si les causes sobre la seva implicació com a col·laboradora necessària dels delictes de l'excol·laborador són fermes, el seu futur pinta molt negre. De fet, molts afirmen que aquesta seria la principal raó per la qual encara no han formalitzat el divorci.

Primer pla d'Olga Moreno plorant
La sevillana podria ser imputada per afavorir els delictes del seu exmarit. | Mediaset

 

Si legalment figuren com a casats, Olga estaria eximida de declarar contra el que encara és el seu marit. Tot i això, aquest motiu no frena el fet que Rocío pugui acusar-la d'haver afavorit els delictes del seu ex.

Així ho va explicar la mateixa Rocío en confessar estar «estudiant, una vegada se celebri el judici principal, encausar altres persones». D'aquesta manera, la dissenyadora sortiria esquitxada pels tripijocs d'Antonio David i no li quedaria més remei que respondre davant la justícia.

Muntatge Olga Moreno i Antonio David
Olga Moreno es veuria arrossegada pels problemes legals del seu ex. | CatalunyaDiari
 

Per això, els principals protagonistes guarden silenci en espera de veure's les cares als tribunals. Els advocats treballen a contracorrent per guanyar el judici mentre cadascú manté en secret la seva estratègia.

L'única cosa que està clara és que Rocío Carrasco no pararà fins a aconseguir la seva victòria i fer justícia, després de tants anys d'espera. Caldrà esperar que arribi el dia assenyalat per a l'esperada trobada entre la filla de la de Chipiona i Olga Moreno.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco