Nuria Roca i els seus fills.

Pau i Olivia, els dos altres fills de Nuria Roca, preocupats pel seu germà gran

Els fills menors de Nuria Roca estan intranquils per la situació que viu Juan

Nuria Roca viu un bon moment professional gràcies al seu programa 'LaRoca', ja que està exercint de substituta temporal de Pablo Motos a 'El Hormiguero'. 

En l'àmbit personal, està encantada amb la família, però ara hi ha un problema que els té a tots preocupats.

De fet, tant ella com el seu marit i els dos fills petits estan intranquils per la situació que viu Juan del Val Roca. El jove està rebent fortes crítiques i atacs a les xarxes socials.

Nuria Roca, molesta pels comentaris negatius contra Juan

Nuria i Juan del Val es van casar el 2000 i han tingut tres fills: Juan, Pau i Olivia, de 20, 15 i 11 anys, respectivament. Els dos menors estan preocupats en aquests moments, igual que els seus pares, pel seu germà gran, que estudia màrqueting.

El motiu d'aquesta intranquil·litat és que el noi està aconseguint certa fama a les xarxes socials pels vídeos i imatges que comparteix. És tot un TikToker, amb 98.000 seguidors, fet que ha despertat l'interès dels mitjans de comunicació. Per això s'han realitzat diferents articles sobre ell, destacant el paper que té a les xarxes, que no han deixat indiferents ningú.

Tant és així, que el primogènit de la valenciana ha començat a rebre desqualificacions i atacs de tota mena. Com és lògic, unes paraules que han molestat tota la família, atenta a com pot afectar-lo. Especialment, els petits del clan són els que intenten estar al seu costat en tot moment i fer-lo somriure.

Juan del Val i Nuria Roca posant amb els seus tres fills amb un capvespre de fons
Tota la família està preocupada pels atacs que rep en Joan | Xarxes Socials

Nuria Roca, estupefacta amb els desqualificatius contra el seu fill

Instagram és la xarxa amb més comentaris en contra de Juan. Exactament, se l'acusa de viure dels seus pares i d'aprofitar-se de la situació de famós gràcies a ells. Així, hi ha internautes que l'han qualificat de «vividor».

«El que han de fer és estudiar i treure's una carrera. Viure d'un cognom no és carrera. Aquest país necessita joves amb ofici i no tant influenciar fill de la mare o el pare».

Això no és tot, també n'hi ha que li han dit: «A viure del cuento», «Tots s'apunten al carro de guanyar diners sense treballar. Haurem de treballar nosaltres», «El que ens faltava» i «Un altre fill de famosillos per viure del cognom, sovint exemple per als joves. Els pares ja viuen del conte sense fer res especial després de fracassar escrivint llibres tots dos».

Foto de Núria Roca i el seu fill, Juan del Val, asseguts en dues butaques mentre riuen junts
Nuria Roca ha vist que el seu primogènit, entre altres coses, el titllen de vividor | Instagram

Tots aquests comentaris en contra són només un exemple dels molts que carreguen contra el fill de Núria. Però ell no ha volgut quedar-se callat. Lògicament l'haurà afectat que l'acusin de ser un vividor i, fins i tot, que es burlin del seu físic, però ha decidit reaccionar.

S'ha atrevit a respondre a alguns dels que l'han atacat. «Tinc 20 anys i estic a segon de carrera. També hi ha fills de famosos que estudien carreres, que no us oblideu».

«Estudio la meva carrera i en el meu temps lliure faig vídeos per a TikTok, però m'estic formant».

Fotografia de Núria Roca abraçant el seu fill, Juan del Val, mentre es fan un selfie
Juan no ha quedat callat davant les crítiques rebudes | Instagram

És més, fins i tot, no ha dubtat a intentar donar un ensenyament als internautes esmentats. Per això ha publicat un vídeo on diu: «No està bé jutjar sense conèixer».