Paula Echevarría, molt criticada després d'un missatge als afectats de La Palma.

Paula Echevarría, criticada pel seu missatge sobre el volcà de La Palma

Alguns famosos espanyols han volgut enviar el seu suport als afectats de la catàstrofe, com ara Paula Echevarría

Paula Echevarría ha rebut moltes crítiques pel missatge que va publicar amb la intenció d'enviar el seu suport als afectats de l'erupció del volcà. 

L'illa de La Palma està vivint una catàstrofe des de diumenge, després que el volcà Cumbre Vieja entrés en erupció. Fins ara, ja s'han evacuat més de 5.000 persones de casa seva.

L'avanç de la lava i les fortes explosions estan causant molts danys als vilatans més propers. De fet, moltes històries han transcendit als mitjans de comunicació i han deixat els ciutadans amb la pell de gallina.

El magma circula sense control i direcció al mar, arrasant amb tot al seu pas. Moltes persones han perdut els seus habitatges i tots els béns materials durant el camí. Les autoritats i experts estan intentant controlar la situació i posar fora de perill tots els habitants de l'illa.

El país està commocionat i són molts els que han volgut transmetre missatges de suport i consolació. A més, s'està duent a terme una mobilització entre illes per oferir la màxima ajuda i oferir els recursos que siguin necessaris.

Els famosos rellevants de l'esfera pública també han volgut enviar missatges, com ara Antonio Banderas o el rei Felip VI. A més, Pedro Sánchez hi va viatjar en persona per apropar-se als afectats i assegurar que farà tot el possible per reconstruir la zona.

L'actriu Paula Echevarría ha volgut participar en aquesta onada de missatges, però ha comès un error que no ha passat desapercebut.

Paula Echevarría ha estat molt criticada després de la seva publicació sobre el volcà

L'actriu sempre ha estat molt al dia amb els successos que assoten el món i no ha dubtat a enviar el seu suport. En moltes ocasions, l'hem vist posicionar-se i pronunciar-se sobre molts temes a través de les seves xarxes socials.

També s'ha consolidat com una gran feminista que lluita contra les injustícies de gènere i com una fèrria defensora dels drets de les minories més assenyalades. De fet, aquests gestos l'han fet guanyar molts seguidors.

No obstant això, aquesta setmana, després del desastre de La Palma, ha volgut unir-se als missatges de suport i ha aconseguit l'efecte contrari. A través del seu perfil d'Instagram, ha compartit una seqüència d'imatges amb un comentari que ha despertat les crítiques.

En les imatges, es veu el volcà en plena activitat i semblen extretes d'una pel·lícula de desastres naturals. El missatge que les acompanya és: «La Palma, us envio tot el meu amor». Segons després de publicar-ho, van arribar les crítiques.

Un dels seus seguidors va voler informar que l'etiqueta estava malament, ja que no era Las Palmas, sinó La Palma. Ràpidament es va adonar del seu error i va editar la publicació perquè figurés la ubicació exacta.

No obstant això, aquest moviment no va servir de res, ja que les crítiques es van acumular i totes assenyalaven el mateix error. Paula Echevarría va voler ometre'l, però davant la insistència va explotar i va respondre contundent.

«Els pesats, en comptes de fixar-vos en la importància del missatge, us poseu a donar lliçons de geografia», va sentenciar. A més, va tenir un conflicte amb un d'ells, a qui va assegurar que no donaria la seva opinió per no embrutar el missatge.

Una actitud justificada, però també una mica reprotxable. No volia entrar en debats per espatllar el seu missatge i, tot i això, ho va fer per respondre amb un to qüestionable a un dels seus seguidors.

Després de tot, Paula no s'ha tornat a pronunciar i la polèmica ha cessat. Com ella, tots esperem que la situació acabi com més aviat millor i no calgui lamentar més pèrdues.