Enrique Ponce amb americana i corbata.

Enrique Ponce, entre l'espasa i la paret: «Ho està passant malament»

Enrique Ponce ha de resoldre un problema complicat

Enrique Ponce ha deixat de banda la discreció que sempre ha caracteritzat la seva trajectòria professional per començar una nova relació amorosa. Des que es va separar de Paloma Cuevas, s'ha convertit en un rostre bastant polèmic i ha perdut el respecte de la premsa.

Paloma Cuevas és una persona molt apreciada en el món del cor perquè sempre s'ha mostrat generosa amb els mitjans. El públic no entén el motiu pel qual el torero s'ha comportat tan malament i ha condemnat tots els seus passos.

Enrique Ponce va prendre una decisió important per frenar el linxament públic que estava rebent: retirar-se de les places de toros. Alguns experts van assegurar que havia trencat amb Ana Soria i volia recuperar-la, però la realitat és diferent.

L'exmarit de l'empresària va voler que els programes televisius deixessin de parlar de la seva vida sentimental perquè estaven perjudicant la seva carrera. Durant un temps, es vol mantenir en un segon pla i viure de les seves rendes.

Tot anava bé fins que algú proper a ell ha revelat que «ho està passant malament, es troba en un moment difícil». Té l'oportunitat de gaudir d'una nova vida al costat d'Ana Soria, però Paloma no li està posant gens fàcil.

Enrique Ponce, angoixat per Ana Soria

Enrique sempre ha tingut una relació molt especial amb les seves filles, encara que últimament s'han distanciat una mica. No pot compartir tot el que temps que voldria amb elles, ja que Ana Soria no és de bon grat per la seva exdona.

La jove estudiant ha demostrat no tenir gens d'interès en la fama del mestre, però Cuevas no tolera determinats atreviments. Per aquest motiu, la futura advocada no va assistir a la comunió de la filla de la seva parella.

Un dels acords del divorci era deixar de cridar l'atenció, però sembla que Ana i Ponce presumeixen del seu amor a tot drap. L'empresària considera que aquest gest podria ofendre la seva família, així que l'ha tallat de forma radical.

Ponce està passant per un moment bastant delicat i es vol intentar mantenir en un segon pla, però encara no recupera les seves filles. Tot aquest drama ha afectat Cuevas i és probable que hagi perdut la confiança de les nenes.

Enrique Ponce i Paloma es van enfrontar per un patrimoni milionari

L'exmarit de Paloma és un dels grans toreros del moment i ha guanyat molts diners gràcies a la seva mestria a les places. Va invertir gran part del seu patrimoni en una finca que Cuevas es volia quedar després de signar els papers del divorci.

El mestre es negava a acceptar l'acord proposat per la mare de les seves filles i per aquest motiu van trigar més a oficialitzar la situació. Considerava que era injust cedir-li la propietat, ja que formava part de la seva carrera professional.

L'empresària, de família acomodada, no té cap necessitat econòmica de quedar-se amb alguna cosa que no és seva. Com que la separació l'havia deixat tocada, va intentar ferir-lo de qualsevol manera.

Ana Soria, al seu torn, es troba al marge de tota aquesta situació. És conscient que mai tindrà afinitat amb la família directa del torero, una cosa que podria afectar la seva relació. 

Algun dia, el torero haurà de tornar a les places, encara que ningú sap quan. Tampoc ho saben els membres de la seva colla, un secretisme que resulta força estrany. Alguns asseguren que aquest misteri li va com l'anell al dit per recuperar el prestigi perdut durant el seu romanç amb la jove estudiant.