ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

El gendre de Paz Padilla carrega contra Pablo Motos i 'El Hormiguero'

Iván Martín ha carregat contra el presentador després de la seva entrevista a María Pombo

Pablo Motos
Pablo Motos ha estat criticat pel gendre de Paz Padilla | Antena3

Pablo Motos ha estat un dels presentadors de televisió més atacats en els últims anys. Malgrat l'èxit del seu programa, l'entrevistador ha estat criticat per nombroses persones anònimes i conegudes per les preguntes realitzades en les seves entrevistes.

És el cas d'Iván Martín, xicot d'Anna Ferrer i gendre de Paz Padilla. El jove de 28 anys manté un perfil baix a les xarxes socials, però no ha dubtat a carregar contra Pablo Motos després de la seva entrevista a 'El Hormiguero' a María Pombo.

«Avui 'El Hormiguero' ha perdut l'oportunitat meravellosa per ajudar a la societat a solucionar qualsevol dubte pel que fa al món 'influencer' tenint a una de les seves màximes exponents com a convidada», escrivia el jove en un 'stories' d'Instagram.

Iván Martín carrega contra Pablo Motos per desaprofitar l'entrevista amb María Pombo

Cal recordar que María Pombo acaba de protagonitzar la portada de 'Forbes' per ser una de les 'influencers' més importants del nostre país. Amb més d'un milió i mig de seguidors en xarxes socials, les seves publicacions tenen un gran 'catxet', podent arribar a cobrar uns 4.000 euros per publicació i fins a uns 10.000 euros per ser la imatge d'un producte.

De forma indirecta, Iván Martín ha acusat al presentador de masclista i maldestre per desaprofitar l'entrevista amb la jove 'influencer'. «En lloc de treballar en una entrevista amb una dona empresària que té diverses firmes de moda, una col·lecció de joies, un festival, etc., l'únic que li pregunta és sobre l'embaràs i poc més. Es podria parlar perfectament de com la publicitat ha evolucionat en aquesta era digital, però han preferit no fer-ho», continuava Martín amb la crítica.

No és la primera vegada que Pablo Motos és acusat de masclista i retrògrad per les seves preguntes. De fet, fa poc va ser durament criticat a Twitter per la seva entrevista a la filla de Santiago Segura.


Comentaris

envia el comentari