Paz Padilla als premis de 'Cadena 100' a Bilbao

Paz Padilla i el problema de salut que l'ha separat de la seva família i de Telecinco

Paz Padilla no ha pogut gaudir de les festes nadalenques com volia

Paz Padilla estarà desitjant que s'acabi el 2021, ja que ha estat ple de problemes per a ella. Així, a les tragèdies de la pèrdua del seu marit i la seva mare, ha hagut de sumar contratemps de diferent tipologia. Estem referint-nos a la inundació de la seva botiga a Zahara o la retirada del seu últim programa per baixa audiència.

Per si no n'hi hagués prou, ha rebut crítiques ferotges i, a més, ha tingut en aquestes festes nadalenques un revés. Sí, s'ha contagiat de coronavirus i no ha pogut celebrar els dies importants en companyia de la seva família.

Paz Padilla, positiu en covid-19

Paz Padilla tenia previst passar la nit de Nadal i Nadal amb els seus germans a Cadis. Un desig que no s'ha pogut fer realitat. Resulta que ha donat positiu en coronavirus i això ha fet que hagi passat les dues citades festes sola i confinada.

Ella mateixa ha estat l'encarregada de donar-ho a conèixer a través de les xarxes socials. En concret, ho ha explicat en un directe que ha fet amb dues famoses més: Anne Igartiburu i María del Monte.

Una història d'Instagram de Paz Padilla
Paz Padilla ha fet un directe amb Anne Igartiburu i María del Monte | Instagram

En aquesta trobada Paz Padilla ha confessat: «No sé com m'he contagiat ni on. Només he tingut mal de cap i congestió, és més suau». De la mateixa manera, ha indicat que la variant òmicron és molt contagiosa, segons el que li ha passat.

Aquest inconvenient, que l'ha tingut també allunyada de Telecinco, l'ha portat a reconèixer que els fets li han dolgut. Exactament, ha patit estar lluny dels seus en dos dies tan especials: «Ha estat molt trist. Em vaig quedar sense Nadal, jo i els meus germans».

Paz Padilla amb cara seriosa
Paz Padilla no ha pogut estar amb els seus germans per Nadal | Gtres

Paz Padilla sí que podrà donar les Campanades

Lògicament, la confessió de Paz Padilla sobre el seu positiu ha fet saltar totes les alarmes. És clar, ha sorgit el dubte de si llavors podrà presentar o no demà les Campanades a Mediaset.

Ella ha donat a conèixer que sí, que podrà afrontar aquesta missió amb Carlos Sobera, tal com estava previst. Ho ha desvelat dient que ella ja ha passat l'aïllament necessari i que, a més, està molt bé. Això sí, ha indicat que hi ha alguns dels membres de la família que encara segueixen confinats.

D'aquesta manera, Paz Padilla es traslladarà fins a Vejer de la Frontera per poder acomiadar el 2021 amb el seu company i els espectadors de Telecinco.

Tot i això, ha assegurat que fins que no arribi aquell moment extremarà al màxim totes les precaucions. Vol evitar tant sí com no poder tornar a contagiar-se. És més, s'anirà fent les proves pertinents per confirmar que segueix donant negatiu en covid-19.

El coronavirus crea problemes a altres Campanades

La retransmissió de les Campanades de Mediaset sembla que, després de l'ensurt, no es veuran afectades pel contratemps de Paz Padilla. S'ha recuperat i hi serà.

Però en el directe que ha tingut amb les esmentades famoses, s'ha descobert que altres cadenes sí que estan tenint problemes amb el comiat del 2021. María del Monte les donarà a Canal Sur sense contratemps, per ara. I Igartiburu farà el mateix a La 1, però no tal com estava previst.

Ana Obregón i Anne Igartiburu
Anne Igartiburu i Ana Obregón no podran donar les Campanades juntes | GTRES

La basca ha reconegut que la seva companya de retransmissió havia de ser Ana Obregón, però que, al final, aquesta no podrà estar al seu costat. El motiu és que ha donat positiu, per la qual cosa el seu lloc serà ocupat per Jacob Petrus.