▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Paz Padilla provoca el caos: Posa en dubte obertament la vacunació

La presentadora ha posat en dubte l'experiència del doctor Jesús Sánchez Martos i ha assegurat que la vacuna no és eficaç

'Sálvame' ha tornat a protagonitzar un altre escàndol. En aquesta ocasió, no ha estat per una discussió entre dos dels seus col·laboradors. Paz Padilla ha volgut parlar sobre el coronavirus i ha rebut una allau de crítiques  a les xarxes socials.

Des que va començar la pandèmia, la presentadora sempre ha manifestat que cal respectar les mesures de seguretat. De fet, Padilla va ser de les últimes treballadores de 'Sálvame' en tornar al seu lloc de treball, ja que tenia por de contagiar-se.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En un principi, es connectava en directe des de casa. Ara bé, quan va tornar al programa, no va abaixar la guàrdia, sinó que ho desinfectava tot i no volia mantenir contacte amb la gent.

No obstant això, aquest dimarts, 8 de juny, Paz Padilla ha sorprès a tothom amb les seves declaracions. Com és habitual, el doctor Jesús Sánchez Martos ha tornat a 'Sálvame' per complir amb la seva secció setmanal.El doctor ha volgut parlar sobre la vacunació i tranquil·litzar als espectadors del programa, que, per norma general, són gent gran. No obstant això, Jesús Sánchez ha hagut de lluitar contra les reflexions de Paz Padilla.Sánchez Martos ha assegurat que s'estan seguint els temps de vacunació. Però Paz ha considerat que això no és veritat, ja que hi ha persones d'edat avançada que encara no han estat vacunades.

Mentre el doctor ha fet tot el possible per posar seny, Paz ha explicat les vivències de la seva germana i altres amigues. La presentadora considera que el que passa en el seu entorn serveix com a reflex de la situació que tenim en el nostre país.

Davant d'això, Sánchez Martos ha intentat fer entrar en raó a la presentadora, però no ho ha aconseguit. Resulta curiós com la presentadora, que és infermera de professió, es permeti contradir a un doctor amb molts anys d'experiència. 

L'altre gran error de la presentadora

Padilla ha seguit insistint en contra del doctor i ha intentat tirar per terra les seves explicacions. I per si no n'hi hagués prou, ha defensat el seu discurs, posant en dubte l'eficàcia de la vacuna. Afirmant que hi ha gent que està vacunada i que s'està contagiant.Ara bé, sembla que Padilla no sap que la vacuna no ens protegeix de contraure el virus, sinó que en protegeix de patir les conseqüències. Els espectadors estan farts i no entenen l'actitud de la presentadora.Paz s'ha convertit en negacionista, i la gent troba a faltar a la presentadora que els feia riure. Telecinco haurà de prendre una decisió davant l'actitud de Paz Padilla.


Comentaris

envia el comentari