Primer pla de Tom Brusse

Tom Brusse, a puntades de peu contra el nòvio d'Anabel Pantoja: «Estàs desqualificat»

El programa ha hagut de prendre una decisió en ferm davant la seva actitud

Els dies i les setmanes passen en l'actual edició de 'Supervivientes'. Això fa que cada vegada els concursants estiguin més cansats i més susceptibles entre ells. El que abans es podia entendre com una broma o un malentès, ara pot acabar esclatant en una tremenda batussa irreconciliable.

La manca d'aliments i de forces se suma al fet que cada vegada està més a prop el final, i amb això, el maletí del guanyador. Per això els nervis estan a flor de pell i, a conseqüència, s'ha viscut una situació molt tensa durant la gala dels dimarts.

El programa que presenta Carlos Sobera estava celebrant un dels jocs setmanals amb els concursants. Aquests es trobaven damunt d'una fusta en la qual havien de mantenir-se sense caure, només aguantant amb unes cordes que els mantenia sobre la taula.

Són tantes les ganes que tenen tots de guanyar i d'aconseguir recompenses, que a vegades acaben fent trampes creient que aquestes no són captades. Però les càmeres són molt minucioses i capten tots els moviments dels concursants, sense deixar temps perquè puguin colar les seves infraccions. Això no ho ha pensat Tom Brusse, que ha vist convenient intentar expulsar a un dels seus companys de la pitjor de les maneres.

El francès ha llançat una puntada de peu contra Omar Sánchez, el nòvio d'Anabel Pantoja. A conseqüència d'aquest cop, el noi ha caigut de la fusta i s'ha hagut de paralitzar el joc. Tom ha cregut que així podria desfer-se d'un dels seus rivals més forts, però no, la jugada li ha sortit molt malament.

L'organització de 'Supervivientes' castiga i molt les trampes i el joc brut i per això, han demanat poder revisar les imatges per veure si realment havia existit aquesta falta.

El vídeo no ha donat lloc a dubte i s'ha vist clarament que Brusse estava fent joc brut i els espectadors han demanat al programa que prengués mesures al respecte. Aquestes no han estat altres que repetir el joc, en aquesta ocasió sense Tom Brusse i també sense Melyssa Pinto.

Aquesta última havia caigut abans que es cometés la falta i per aquest motiu no s'ha contemplat que torni a participar. Finalment Olga Moreno i Lara Sajen han resultat guanyadores d'aquest polèmic joc. De nou, la pressió dels espectadors ha servit perquè el programa s'adonés d'aquesta injustícia, que ha quedat resolta.

Després d'aquest joc, Tom s'ha proclamat salvat de l'expulsió d'aquesta setmana i per això ha fet una promesa. El francès ha afirmat que no tornaria a fer trampes en el que quedava de concurs. Una promesa que no ha convençut a Carlos Sobera i que ha afirmat que no s'ho acabava de creure.

Veurem com avança el concurs de Brusse, que a més s'està veient perjudicat pels problemes de salut que arrossega des de fa uns dies. Recordem que pateix unes hemorroides internes que li impedeixen fer vida normal dins de l'illa.

La trista notícia que l'espera

El concursant va marxar cap a Hondures plenament enamorat de la seva xicota Sandra Pica. Però sembla que la catalana s'ha anat desenamorant, fins a arribar al punt d'haver deixat al francès sense que aquest ho sàpiga. Per aquest motiu tothom espera el moment en què Tom torni a Espanya i descobreixi que la seva noia està amb un altre.

Així que almenys torni a Espanya com a guanyador del concurs amb dos-cents mil euros a la butxaca i que l'ajudaran a passar molt millor el daltabaix emocional.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.