Rosario Flores i el seu fill

Pedro, el fill de Rosario Flores que amaga un preciós secret sobre la seva àvia

El fill de Rosario guarda un secret familiar que ara surt a la llum

Rosario Flores és una artista coneguda per tothom, i no només per ser la filla de Lola Flores i germana de Lolita, sinó per la seva extensa carrera al món artístic. L'autora de Mi gato pertany a la saga d'artistes més famosa d'Espanya, i el seu amor per la música va quedar clar des que era molt jove.

Tot el que feia la seva mare, 'La Faraona', era la seva debilitat: els seus concerts, les seves cançons i tot allò relacionat amb aquell món que tant apassionava Lola.

Amb tot, la petita del clan Flores es va anar llaurant el seu futur al món de la música i se la va relacionar amb els artistes més importants. A més, el seu nom sempre ha estat al candeler pel que fa a les parelles amb què ha mantingut algun tipus de relació.

Rosario i les seves relacions amoroses amb famosos del nostre país

Rosario Flores
Rosario Flores ha viscut diverses relacions amb personatges famosos.   | EUROPA PRESS

Per exemple, quan Rosario va conèixer Enrique San Francisco va ser alguna cosa més que una amistat per a ella. L'actor era fill de Vicente Haro, de qui no en sabia res fins que va fer els 16 anys. Amb sis anys va debutar al món del cinema i als 70 i 80 va treballar amb Fernando Fernán Gómez, Berlanga, José Luis Cuerda o Álex de la Iglesia.

Rosario i Quique San Francisco van sortir junts durant quatre anys, se'n van anar a viure junts, i el seu amor semblava impossible de trencar. Però res més lluny de la realitat, ja que Enrique va tenir alguna relliscada amb les drogues i la seva relació va començar a esquerdar-se.

Les seves addiccions a la cocaïna i l'heroïna van fer que la bona de Rosario prengués una decisió sense fer marxa enrere. «Ella va començar amb una persona (jo) i va acabar amb una altra (la droga)», va explicar Enrique a la seva entrevista amb Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'.

Alhora, aquest assumpte també va provocar que trenqués la relació amb el seu amic Antonio Flores. «Jo vaig dir a la seva mare que el fiqués a una plataforma petrolífera», va exposar Enrique en ser preguntat per això. Així, l'artista va dir prou i després de trencar com a parella, el que sí que van mantenir va ser una relació d'amistat.

Quan va morir, fa uns mesos, l'artista li va dedicar aquest emotiu post al que fos el seu xicot.

Rosario Flores té dos fills de dues relacions diferents

Anys més tard, la filla de Lola Flores va sortir amb Carlos Orellana durant un temps. Amb aquest va tenir la seva primera filla, de nom Lola. La seva següent conquesta no seria cap altra que Pedro Manuel Lazaga.

Rosario Flores i Pedro Lazaga a la platja al 2019
Rosario Flores i Pedro Lazaga, abraçats a una platja de Cadis al 2019.   | Europa Press

Era un home que treballava al món del cinema i allà es van conèixer. Va ser més concretament al rodatge de 'Hable con ella', una de les grans pel·lícules de Pedro Almodóvar, on Orellana treballava en tasques de direcció.

Si bé aquesta relació apuntava a ser la més mediàtica dels darrers temps per a Rosario, Pedro ha tingut clar que volia passar el més desapercebut possible. I és que el personatge famós és la seva parella i no pas ell. «És molt discret, ell té la vida, el cine», va dir en una entrevista la cantant.

L'emotiu secret de Pedro sobre la seva àvia

Quatre anys després que es coneguessin en aquell rodatge d'Almodóvar, ella es va quedar embarassada del seu segon fill. Aquest va ser el primer de la seva darrera i duradora relació. Al seu torn, el seu fill va néixer en una data molt emotiva, i no va ser cap altra que el dia de l'aniversari de Lola Flores.

El petit Pedro és tota una benedicció per a la parella. Així, poc temps després de néixer, tots dos van decidir formalitzar la seva relació. Amb tot, la parella es va casar en una celebració íntima a la localitat de Barbate (Cadis).