Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Pepe Navarro i Pedro Piqueras

Les paraules de Pepe Navarro que van deixar sense parla Pedro Piqueras

Pepe Navarro ha interromput la feina de Pedro Piqueras

Pepe Navarro és el personatge de la premsa del moment. Després d'anys en silenci, dissabte es va asseure al 'Deluxe' per parlar d'un tema espinós. El seu objectiu era negar i demostrar que ell no és el pare del fill d'Ivonne Reyes, Alejandro.

Però no ha estat l'únic programa on ha parlat des d'aleshores. També va entrar en directe a la recta final de 'Ya son las ocho'. Per això, Telecinco es va veure en la necessitat d'endarrerir uns minuts el programa posterior, l'informatiu que presenta Pedro Piqueras.

Vaja, que el famós periodista va haver de fer silenci i permetre que Navarro seguís parlant a favor de l'audiència de la cadena.

Pepe Navarro truca en directe i interromp la feina de Pedro Piqueras

A 'Sábado Deluxe', Pepe va donar a conèixer que ell no és el pare del fill d'Ivonne. Segons va dir, hi ha diverses qüestions que ho demostren.

Primer, perquè no va mantenir relacions sexuals amb ella l'any en què es va quedar embarassada.

Segon, perquè va dir que hi ha dues proves de paternitat que estableixen que no té vincle de parentiu amb el jove. Una que es va fer a petició d'ell i en què va comptar amb ajuda de la seva filla Andrea. I una altra, suposadament demanada per Reyes.

Muntatge de Pepe Navarro, Ivonne Reyes i Alejandro Reyes.
Pepe Navarro irromp a 'Sálvame' per destapar el negoci d'Ivonne Reyes | CatalunyaDiari

«L'any 2018, em vaig assabentar que Ivonne va fer una prova pel seu compte. Va contractar uns detectius, ella els va entregar les mostres i la van acompanyar possiblement amb el seu fill al laboratori. Allà se'ls va lliurar el resultat que determinava que Alejandro Reyes no és fill de Pepe Navarro».

«Això li van dir a Ivonne Reyes el 5 o 6 de gener de 2018. Aquesta senyora sap del cert i amb prova científica que jo no soc el pare del seu fill».

Navarro es mostra molt contundent i ferm

En aquest punt, se li va comunicar que la veneçolana i el seu fill no tenen intenció de sotmetre's a cap prova d'ADN més. Davant d'això, ell va respondre: «Això ja és problema seu, fa set anys que em vaig oferir per fer-la. Si aquesta dona tenia interès que el seu fill tingués un pare és problema seu».

«Només per ella i per culpa seva, el seu fill no sap qui és el seu pare. O, si més no, té el coneixement d'un pare erroni. No sé si ella els ho haurà dit o no, no entro ja en qüestions familiars».

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
L'ex de la model sabia que Pepe Navarro no és el pare d'Alejandro | Europa Press

«Jo he esperat a parlar fins a tenir la documentació per demostrar que aquest pobre noi no és el meu fill. I dic pobre perquè viu enganyat per la seva mare, encara que no sé si ara li haurà explicat».

«Soc el seu pare legal i he complert com a tal. He pagat fins a l'últim cèntim i he deixat de pagar quan vaig interposar una demanda, per això, només dec sis mesos a aquesta senyora i no 18. Ella reclama molt més, però al judici es veurà i els 50.000 € que demana es reduiran a 2.000 €».

«Ha presentat documentació inexistent i falsa. Aleshores, estem davant d'una situació realment estúpida. Aquí hi ha una realitat i és que ella personalment ha fet una prova».

Els col·laboradors van repetir-li que Ivonne nega haver-la fet i la resposta de Navarro va ser ferma. «Però com ho negarà si els senyors que l'han fet ho diuen? I no hi ha un paper perquè es va pagar en negre. Potser si ho demanem judicialment el laboratori el pugui aportar».