Albert Solà ha publicat un llibre on parla de la seva relació amb el rei Joan Carles

Peñafiel posa en dubte la versió de Solà sobre la seva ascendència reial

L'escriptor de la Casa Reial sempre ha mostrat el seu refús a la versió de Solà

El cas d’Albert Solà, el català de 63 anys de la Bisbal que diu ser el fill primogènit i extramatrimonial del rei emèrit Joan Carles I, podria fer un gir. Sembla que la seva història podria tenir un caire més seriós, sobretot després de l’última resolució judicial entre un famós i un fill rebutjat, en la qual s’ha acabat atribuint la paternitat de Julio Iglesias sobre el seu novè fill reconegut per la justícia.

És en aquests moments quan Jaime Peñafiel tem que Joan Carles I, una vegada fora de la reialesa oficial, hagi de passar pels jutjats per una reclamació de paternitat, fins ara no escoltada judicialment. L’únic que necessita Solà és una prova d’ADN, en la qual es reflectirien les parts comuns genètiques entre tots dos. Així, seria possible que Albert Solà fora reconegut com a fill il·legítim del rei Joan Carles I.

Peñafiel posa en dubte la versió de Solà

Jaime Peñafiel sempre s'ha mostrat escèptic amb el cas d'Albert Solà | Telecinco

 

Al medi ‘Republica.com’, Peñafiel ha escrit: «Em vaig enfrontar en un programa de televisió al català preguntant-li, en quin any va néixer vostè, el 1956? Sap vostè què va succeir a la vida de Joan Carles? Aquell any, precisament a les vacances de Setmana Santa, el Príncep que llavors tenia 18 anys i era cadet a l’Acadèmia General Militar de Saragossa, va matar accidentalment el seu germà Alfons quan jugaven amb una pistola que pensaven que estava descarregada. Per fotre ‘un polvo’ a la seva mare!».

La conclusió de Peñafiel és que, després del succés en el qual va morir el germà petit de Joan Carles I, no li van quedar ganes de practicar sexe, doncs no estava d’humor. Així, Peñafiel conclou amb la frase: «Com per anar a Barcelona de ‘devaneos’». Per tant, l’única opció d’Albert Solà de demostrar la seva línia genètica és la prova de l’ADN.

També pots llegir...