Imatge arxiu Mireia Belmonte

Mireia Belmonte comparteix una romàntica foto amb el seu xicot a Instagram

La parella de la nedadora va saltar a la fama gràcies a 'OT' i actualment treballa a Port Aventura

Ja fa un mes que Mireia Belmonte i Ángel Capel van confirmar la seva relació  a través de les xarxes amb una foto a la platja, després de mesos de rumors i d'haver estat enganxats pels paparazzis. Però des de la primera foto junts fins aquest diumenge no hi havia hagut notícies de la parella, moment en el qual el jove ha volgut dedicar una romàntica frase a la nedadora perquè ha hagut de viatjar al Japó.

La nedadora va acompanyar la imatge amb la qual es va donar a conèixer la seva relació amb una frase sobre la felicitat de John Barrymore: «La felicitat freqüentment es cola per una porta que no sabies que era oberta». Ell, seguint el romanticisme, li dedica unes paraules a Belmonte: «A tu, per ser incondicionalment el camí a uns nous passos». Ara que ella ha hagut de viatjar al Japó per competir, ha arribat la segona imatge pública de la parella.

Abraçats al cotxe i abans que ella marxés de viatge al Japó, la instantània mostra un moment tendre amb la frase:  «Amb tot i per a tot», acompanyada d'emoticones de cors. Ángel Capel també ha compartit la mateixa imatge, però afirmant que «10.000 kilòmetres no són res»  i l'etiqueta #missyou, dient que la troba a faltar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10.000 kilómetros no son nada @missbelmont #sunday #2k19 #summer #Us #missyou

Una publicación compartida de Angel Capel (@angelcapel) el

Professionalment, Mireia Belmonte està treballant per aconseguir competir als Jocs Olímpics de Tokio 2020, pels quals s'entrena des de fa tres anys. El seu viatge al Japó forma part d'aquests entrenaments per tornar a revalidar les seves medalles olímpiques. Ángel Capel, que va saltar a la fama gràcies a 'Operación Triunfo 2009', treballa a Port Aventura en diferents espectacles com a cantant.

Els rumors sobre la seva relació van sorgir arran de comentaris afectuosos que es feia la parella a través de les xarxes  en nombroses imatges,  després que Belmonte hagués trencat la seva relació amb Javier Hernanz.  Ara, la imatge de la parella publicada per Belmonte compta amb 16.000 'likes', una de les que més reaccions té per part dels seus seguidors.

També et pot interessar...