Belén Esteban explica a 'Sálvame' els motius pels quals no va visitar Jorge Javier a l'hospital

Belén Esteban, sobre la seva ideologia política: «Jo què he de ser de VOX, tio?»

La col·laboradora tenia el micròfon obert mentre parlava amb un company al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban ha protagonitzat el 'Sálvame'  d'aquest dilluns i no per cap mena d'esbroncada o baralla amb algun dels seus companys, sinó per la seva conversa amb Jesús Manuel, en principi privada, però que tothom ha pogut escoltar perquè el micròfon de la col·laboradora estava encès. El tema en qüestió, mentre els altres parlaven de la relació entre Albert Rivera i Malú, era VOX.

Belén Esteban i la seva opinió respecte a VOX

Al plató de Telecinco en aquell moment estaven parlant sobre les darreres imatges d'Albert Rivera i Malú, el dia que el primer sortia de l'hospital després de passar-hi 48 hores ingressat. El tema principal era el paper de la cantant i criticaven que realment l'estiguessin fent servir com a arma política.

En un principi, els micròfons dels col·laboradors que no participaven en la conversa estaven apagats. Fet que solen aprofitar per mantenir converses, com és el cas de Belén Esteban i Jesús Manuel, tot i que en aquesta ocasió el micròfon de la primera continuava obert i es va escoltar com s'indignava: «Mare meva els de VOX, mare meva els de VOX. Els polítics no saben com atacar», referint-se a la crítica sobre el paper de Malú.

Jesús Manuel i Belén Esteban estaven parlant mentre el programa continuava amb un altre tema
Jesús Manuel i Belén Esteban estaven parlant mentre el programa continuava amb un altre tema | Cedida

Belén Esteban, ni d'extrema dreta ni d'esquerra

Llavors, mentre el tema evolucionava cap a un altre, el seu company li ha preguntat si vota a VOX i Belén ha respost: «Jo què he de ser de VOX, tio?». En aquest sentit, Jesús Manuel també ha declarat: «Jo no sóc de VOX ni de Podemos. A tots dos els tirava al riu», opinió política que Belén també comparteix amb ell.

Així doncs, Belén Esteban ha deixat ben clar que no és ni d'extrema dreta, ni d'esquerra. Ja en una altra ocasió, la col·laboradora de 'Sálvame' va confessar les seves inclinacions polítiques. Ho va fer a 'Todo es mentira' on va expressar la seva decepció: «He votat diversos partits, cap d'ells m'ha donat el que jo esperava i llavors... el meu vot és per mi. El que sí que  desitjo és que el president del govern vagi amb Espanya per endavant».

També et pot interessar...