Jaime Peñafiel saludant a les càmeres

Peñafiel, polèmic com mai: diu que un periodista «se n'anava amb les becàries»

Ho ha declarat en un article per a la premsa digital

Jaime Peñafiel és conegut al nostre país per ser comentarista i col·laborador de diferents mitjans de comunicació. Peñafiel, especialitzat a oferir informació sobre la Casa Reial, ha parlat i escrit  durant molts anys sobre els ara monarques emèrits i, fins i tot, de la reina Letícia, a la qual ha criticat sempre obertament. És més, en aquests últims dies ha donat la seva opinió sobre Corinna Larsen, l''amiga especial' de Joan Carles I.

Ara bé, parlem de Jaime Peñafiel per l'article que ha escrit sobre un famós periodista d'Espanya, del qual ha explicat la seva atzarosa vida sentimental. Ens estem referint a Raúl del Pozo.

Desvelant secrets

Jaime Peñafiel ha volgut retre un homenatge a l'esmentat Raúl del Pozo en el seu blog titulat 'Reino de corazones' i que es publica a 'República.com'. El periodista ha parlat del llibre que s'ha publicat aquesta setmana dels autors Julio Valdeón i Jesús Úbeda, un llibre que porta per títol 'No le des más whisky al perrito' i que gira en torn la vida de Raúl del Pozo. 

En l'article, el periodista especialitzat en monarquia ens explica la vida sentimental del seu company de professió. Així, utilitzant paraules d'Arturo Pérez Reverte, ha manifestat que «Raúl follava molt, moltíssim». Tant és així que, quan era director del 'Pueblo', va haver de trucar a Del Pozo al seu despatx per dir-li: «Que sigui l'última vegada que et fiques al llit amb una becària meva. Aquí es ve a treballar». A més, ha afegit: «Quan jo dirigia el suplement 'El Independiente' també sabia que es ficava al llit amb una jove redactora».

De la mateixa manera, Peñafiel també ha revelat que el citat periodista presumia fins i tot de tenir relacions amb duquesses.

Ens sorprèn que l'autor homenatgi al seu company desvelant la seva vida extraconjugal. No obstant això, sorprèn encara més que se'l 'lloï' perquè sempre va intentar ser curós amb els seus assumptes per no ferir la seva dona. «Sempre va ser molt discret per no fer mal a la Natàlia, la seva dona, una gran senyora, a la qual vaig tenir el gust de conèixer».

El possible canvi d'ideals al llarg dels anys i de forma de vida de Raúl del Pozo també té cabuda en aquest text de Peñafiel. Un article que no només revela la intimitat d'aquell sinó que sembla que li fa homenatge per haver estat un 'latin lover'. Un article que ha suscitat tota mena de crítiques en altres publicacions, especialment pel seu caràcter masclista.