Muntatge Pepe Navarro i Alejandro Reyes

Pepe Navarro confessa un missatge directe al fill d'Ivonne Reyes

Pepe Navarro vol que aquest tema s'aclareixi d'una vegada per totes

Pepe Navarro no està disposat a enterrar la destral de guerra contra Ivonne Reyes. Des de fa anys, aquestes dues cares conegudes de la televisió del nostre país han protagonitzat una complicada guerra que sembla no tenir fi.

El motiu és la paternitat d'Alejandro Reyes. El 1995, el periodista va conèixer la veneçolana al concurs 'El juego de la oca'. A partir d'aleshores, van començar a tenir una relació més estreta i íntima.

Pepe Navarro somrient a càmera
Pepe Navarro nega que sigui el pare d'Alejandro Reyes. | Europa Press 

Tot i que no va ser fins al 1999 quan tot va saltar pels aires. A finals d'aquell any, la model va aparèixer a les portades de la revista 'Interviú' i 'Man' anunciant el seu embaràs. Un negoci que va despertar els rumors sobre qui era el veritable pare del nadó.

Pepe Navarro sempre va sostenir que ell no ho era. Però, finalment, la Justícia va donar la raó a la model; de fet, el presentador es va negar fins a quatre vegades a sotmetre's a les proves de paternitat.

Ara, i lluny de permetre que aquest tema caigui en l'oblit, el comunicador ha tornat amb la pistola carregada. El mes de novembre passat, Navarro va anar al plató del 'Deluxe' amb la prova definitiva que demostraria que l'actor no és fill seu.

Però va voler demostrar més coses. Pepe Navarro té clar que la gran víctima d'aquesta guerra és, sens dubte, el jove. Per això, no va voler deixar passar l'ocasió d'enviar-li un missatge.

Pepe Navarro i el seu testimoni demolidor contra Ivonne

Pepe Navarro vol resoldre aquest tema d'una vegada per totes. Per això, no va tenir més remei que acudir al 'Deluxe' per aclarir tot el que s'ha dit sobre la seva relació amb Ivonne Reyes.

Aquest mític presentador de televisió va assegurar que la model fa anys que menteix sobre la seva relació. En el judici per la paternitat, la veneçolana va afirmar que el seu romanç va durar quatre anys, amb la qual cosa ell no hi està d'acord.

El periodista sosté que la seva aventura només va ser de dos anys; una cosa de la qual Pepe Navarro no n'està gaire orgullós. Durant aquest temps, l'home va mantenir aquest afer en paral·lel amb el seu matrimoni amb Eva Zaldívar.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Pepe Navarro assegura que la model ha mentit durant tot aquest temps. | CatalunyaDiari 

«Era una relació que a mi em feia mal, em sentia culpable. No estava bé amb aquesta doble vida i no estava disposat a seguir. Mai em vaig enamorar, estimava Eva», va assegurar el convidat.

Durant la seva intervenció al programa, Pepe Navarro també va voler desmentir el que Ivonne havia explicat davant del jutge. «No ha explicat ni una sola veritat a les imatges del jutjat».

Segons el presentador, no és veritat que la model va intentar suïcidar-se amb pastilles ni que tenia la casa vigilada amb micròfons. També va assegurar que ell mai va estar obsessionat amb ella.

Pepe Navarro envia un encàrrec a Alejandro

Pepe Navarro no vol fer mal a Alejandro Reyes, però no està disposat a carregar amb una paternitat que, segons ell, no li pertany i que li van «endossar» sense proves.

«Amb tota certesa, el fill d'Ivonne Reyes no és meu». Això és una cosa que el presentador de 'Esta noche cruzamos el Mississippi' fa 20 anys que sostenia. Malgrat el fet d'haver recorregut la sentència, als ulls de la justícia continua sent el pare d'aquest jove.

Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes
Pepe Navarro sap que l'actor és la gran víctima d'aquesta guerra. | Europa Press 

»Vaig decidir no fer-me la prova de paternitat per dignitat, vaig enviar un foli amb tots els motius al jutge. Va ser una tossuderia meva. M'he equivocat, me les hauria d'haver fet», va confessar en la seva intervenció al 'Deluxe'.

Pepe Navarro no va voler abandonar les instal·lacions de Mediaset sense abans enviar un missatge al seu fill, legalment parlant. «La gran víctima és Alejandro Reyes. És adult i necessita saber la veritat, tenir tranquil·litat. Ho passarà fatal amb aquesta motxilla a sobre...».