Pepe Navarro i Ivonne Reyes.

Pepe Navarro pren una decisió històrica contra Ivonne Reyes

Pepe Navarro reacciona després de la polèmica entrevista de la veneçolana al 'Deluxe'

Pepe Navarro va estar molt pendent divendres passat al Deluxe després de conèixer que Ivonne aniria d'invitada. La veneçolana va tornar a parlar de la paternitat del seu fill Alejandro, mesos després que Navarro digués, convençut, que no era el seu fill.

El moment més polèmic de l'entrevista va arribar quan Eva Zaldívar, ex de Pepe, va trucar al programa per dir que Alejandro es fes les proves d'ADN. En aquell moment, Ivonne va insinuar un fet de l'empresària que va deixar en xoc el presentador.

Pepe Navarro pren una decisió després de l'entrevista d'Ivonne

La guerra entre Pepe Navarro i Ivonne Reyes encara segueix i no sembla que es vagi acabar. Després de la polèmica entrevista del presentador fa mesos, en què assegurava tenir proves que Alejandro no era el seu fill, la veneçolana ha trencat el silenci.

Ho feia asseguda al mateix plató que al seu dia va ocupar el periodista per defensar, una vegada més, la seva veritat. Durant l'entrevista, la intervenció d'Eva Zaldívar va posar contra les cordes a l'actriu, que no va dubtar a atacar on li fa més mal.

Muntatge Eva Zaldívar i Ivonne Reyes
L'ex de Pepe Navarro es va enfrontar a Ivonne Reyes. | Telecinco - GTRES

«Parla dels teus fills, els germans d'Alejandro, que no són tots», va dir Ivonne, insinuant que un dels fills d'Eva no era de Navarro. Una frase que no va trigar a provocar la reacció de Pepe Navarro, que s'ha pronunciat molt contundent a El programa de Ana Rosa.

Amb to molt seriós, el periodista andalús qualificava de «delictiva» l'entrevista d'Ivonne i les seves declaracions com a «miserables». Sobretot per les vegades que aquesta es va reiterar que un dels fills que té amb Zaldívar podria no ser seu.

Primer pla de Pepe Navarro
Pepe Navarro reacciona i prendrà mesures legals contra l'actriu. | Europa Press

Per això, tant ell com la seva exdona han pres una decisió que afecta directament l'actriu. Segons va explicar, «prendran mesures legals» contra ella per les insinuacions que va fer durant la seva entrevista.

L'ex de Pepe Navarro confirma la decisió del presentador

El passat dilluns 28 de març, Zaldívar també es va pronunciar sobre el que va passar al Deluxe després de la seva intervenció telefònica. Sense voler parlar molt més de la polèmica, va confirmar el que va dir el seu ex, que prendran mesures legals contra Reyes.

«Les coses ja es passen de ratlla, fins allà hi puc arribar, hem parlat amb els advocats i ja està», va explicar als reporters. L'empresària diu que Ivonne ha arribat a un punt en què es creu que «tot s'hi val», però les coses no són així.

«Es pot ser mentidera, però ja dolenta, i fer això així», deia referint-se al fet que la veneçolana carregués contra els seus fills. L'ex de Pepe sap que «el millor és tenir-la lluny», ja que ha demostrat ser capaç «d'inventar qualsevol cosa».

Està molt enfadada amb Ivonne després de la baralla que va protagonitzar amb aquesta. Zaldívar va proposar que Alejandro es fes les proves d'ADN per sortir de dubtes i això no va agradar a la model.

Primer pla Ivonne Reyes
Ivonne treu a la llum una possible infidelitat de l'ex de Pepe Navarro. | Telecinco

Sense pensar-s'ho dues vegades, va defensar el seu fill posant en dubte si Andrea o Marlo són fills del presentador. «No ho mencionis, fes el favor, neteja't la boca per parlar del meu fill, que és el germà dels teus i no sabem si de tots».

Aquestes paraules han fet parlar molt i han provocat que Pepe decidís posar fre a aquestes insinuacions. Fins aquí va arribar la paciència del presentador i, així com la seva exdona i els seus fills, demandaran a l'actriu. Definitivament, Pepe Navarro no permet aquest atac contra la seva família i que es posi en dubte la lleialtat de la seva ex.