Primer pla de Pepe Navarro.

Pepe Navarro es trenca en explicar la veritat sobre un dels seus fills

Pepe Navarro ha revelat un dels secrets familiars que pocs coneixien

Pepe Navarro encara té ressaca. Fa una setmana de la festassa que va organitzar a casa d'Eivissa, però va ser tan gran la celebració que la família encara es troba una mica desubicada.

A Pepe se li va casar la seva filla gran, Andrea, i el comunicador va voler celebrar-ho amb magnificència. Així doncs, des de fa mesos ha estat pendent de posar a punt l'espectacular casa que posseeix a l'illa més gran de les Pitiüses.

Es tracta d'una casa que se situa en una zona elevada, a uns 200 metres del mar i amb unes impressionants vistes al Mediterrani. Allà ha celebrat Pepe Navarro molts esdeveniments familiars i ara també el casament d'Andrea amb Luis Martín.

Ara que Andrea i Luis ja són marit i muller comencen una nova vida junts. Ha estat el mateix Pepe el que ha revelat si la seva filla Andrea vol o no seguir els seus passos professionals.

Pepe Navarro explica que la seva filla se'n va d'Espanya

Pepe Navarro és un personatge molt popular a Espanya. Ha passat de ser un dels presentadors més reconeguts a la televisió a protagonitzar titulars per la seva vida personal. Les seves picabaralles amb Ivonne Reyes per la paternitat d'Alejandro, el fill de tots dos, han fet que Pepe Navarro i la seva família cridessin sovint l'atenció dels mitjans.

És per això i també per motius professionals que Andrea Navarro se n'anirà a viure a Londres. Pepe ha explicat que «el meu gendre té una beca del MIT, que és la cimera de la investigació i la modernitat mundial. I la meva filla treballarà en un hotel molt important d'aquesta ciutat, portant el departament d'esdeveniments».

Muntatge Pepe Navarro i la seva filla
Pepe Navarro, feliç amb el casament, trist per la mudança d'Andrea. | CatalunyaDiari
 

Pepe defineix el futur de la seva filla com «un projecte de vida envejable». Això l'allunyarà de Pepe i de la seva mare, Eva Zaldívar, però l'acostarà a Marlo, l'altre fill de Pepe, que també viu a Londres.

Al periodista li fa pena allunyar-se de la seva filla, encara que entén que no poden renunciar a aquesta oportunitat. També és conscient que a Espanya els moviments de tota la família són l'objectiu de la premsa. A Londres la vida d'Andrea serà molt més tranquil·la i sense la pressió mediàtica que tenen aquí.

Pepe Navarro, feliç, malgrat les circumstàncies

Pepe Navarro viu un moment força feliç, malgrat les circumstàncies. Al casament de la seva filla se'l va poder veure relaxat i content, acompanyat de la seva parella, de qui no se'n coneixen gaires detalls.

La relació amb els seus fills i amb les seves exparelles, Eva Zaldívar i Lorena Aznar, és bona, i les últimes notícies que li han arribat dels jutjats són també positives. La demanda que li va posar Ivonne Reyes pels «insults» que ell li va propiciar a Telecinco ha estat desestimada.

La justícia no veu indicis de delicte en allò que Ivonne va al·legar davant del jutge. També s'ha esvaït ja la polèmica per la duríssima entrevista que Alejandro Reyes va fer contra el seu pare. D'altra banda, les acusacions de maltractament que li feia una de les altres ex, Vanesa Martín, ja han passat a un discret segon pla.

Primer pla Ivonne Reyes
Pepe Navarro té una 'enemiga íntima' molt habitual als mitjans. | Telecinco
 

Pepe vol passar pàgina i gaudir de la seva família i del futur amb ells. Amb 70 anys, amb la vida resolta econòmicament i amb un dia a dia tranquil i sense ensurts, Pepe sent que només té una pedra a les sabates: Ivonne Reyes. Va arribar de Veneçuela, van tenir una relació i fa 20 anys que reclama la seva atenció.

Després del revés judicial, veurem quant triga Ivonne Reyes a tornar a buscar algun tema per seguir barallant-se amb el seu enemic íntim, Pepe Navarro.