Primer pla de Pepe Rodríguez.

Pepe Rodríguez confessa el detall que el continua unint a Verónica Forqué

Pepe Rodríguez no s'oblida d'ella

El prestigiós jurat de MasterChef, Pepe Rodríguez, mai no deixa indiferent ningú. S'ha convertit en un referent del talent culinari i cada cop que obre la boca deixa titulars sorprenents.

De fet, fa pocs dies, Pepe va assistir al lliurament dels Premis Iris 2022 de l'Acadèmia de Televisió i va tenir temps de parlar amb la premsa sobre Verónica Forqué, a qui recorda «cada dia», com va explicar.

Ara que es complirà un any del fatídic succés, Pepe Rodríguez s'ha sincerat i ha parlat sobre Verónica Forqué, a qui continua unit per un emotiu detall que ha explicat.

Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera, jurat de MasterChef
Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vallejo-Nágera. | Europa Press
 

Pepe assegura que, durant els enregistraments del programa, és habitual que ell i Samantha Vallejo recordin la gran actriu. I és que junts solen rememorar «la senzillesa, el bon tarannà i l'educació» de què sempre feia gala.

A més, Pepe també ha volgut fer callar els rumors del pas de Forqué per MasterChef i ha assegurat que «va ser molt feliç amb nosaltres».

Imatge de Terelu Campos i Verónica Forqué a Masterchef Celebrity
Terelu Campos i Verónica Forque durant el seu pas per 'MasterChef'. | TVE
 

Tot i això, també és conscient que l'actriu vivia un moment complicat i que potser no van estar a l'altura. «Era un moment en què Verónica necessitava estar en contacte amb gent per sentir-se estimada, valorada. Potser no vam ser gaire sensibles per haver-la acompanyat més», ha sentenciat capcot.

Pepe Rodríguez recorda Verónica Forqué

Davant d'un moment tan emotiu, el reporter d'Europa Press va comentar la gran empremta que ha deixat Forqué. Tot i això, ni ell ni ningú s'esperava la resposta que ha tingut Pepe, que ha deixat tothom de pedra en confessar el detall que l'uneix, a hores d'ara, a Verónica Forqué.

«Jo duc una foto amb ella, sempre la porto aquí a la cartera, com si fos un familiar. Fixa't, amb poc temps pots mantenir una relació especial», deia Pepe, deixant tothom sense paraules.

I és que el jurat reconeixia que «no duc ni la foto de la meva mare ni del meu pare, però d'aquesta dona sí. Em va semblar una persona molt especial, jo vaig sentir un gran afecte per ella, i ella per mi, ho sé, i a tots els del programa», va dir Pepe.

Verónica Forqué durant una intervenció a 'Maestros de la costura'
Verónica Forqué en la seva aparició al programa 'Maestros de la Costura'. | RTVE
 

Tots els que coneixien Forqué recorden com era d'especial. Per això, quan falten pocs dies per l'aniversari de la seva mort, el jurat de MasterChef s'ha sincerat i l'ha recordat amb un gran afecte, revelant que guarda una foto seva a la cartera.