Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Pepón Nieto i Antonio Resines

Pepón Nieto i el seu alarmant missatge sobre Antonio Resines

Pepón Nieto dona l'última hora sobre l'estat de salut de l'actor càntabre

Pepón Nieto va ser una de les cares més buscades a la gala We Love Flamenco que va tenir lloc a Sevilla el cap de setmana passat. El món del cinema encara està pendent de l'evolució d'Antonio Resines després d'ingressar d'urgència per coronavirus fa unes setmanes.

L'actor continua lluitant contra el virus i la presència de Pepón Nieto donava l'oportunitat de conèixer la darrera hora. Tots dos han treballat junts en alguna ocasió i l'intèrpret marbellí atenia els mitjans parlant del seu company.

Pepón Nieto parla sobre l'estat de salut d'Antonio Resines

Antonio Resines fa tres setmanes que està ingressat a l'UCI de l'hospital Gregorio Marañón de Madrid lluitant contra el coronavirus. Tot i que la variant òmicron és una mica més lleu que les anteriors, les patologies prèvies del càntabre han complicat la seva situació.

La família va assegurar que tot anava bé i que de moment no havia necessitat oxigen. Tot i això, en els últims dies va haver de ser intubat després de presentar problemes respiratoris. Antonio Resines evoluciona positivament encara que li queda un llarg camí per fer.

Primer pla de Pepón Nieto
Pepón Nieto assegura que encara estan preocupats per Antonio Resines | Europa Press

Des que es va conèixer la notícia, gent propera a l'actor ha parlat del seu estat de salut. Els seus companys de professió segueixen molt de prop la seva evolució i un dels últims a pronunciar-se ha estat Pepón Nieto.

Aprofitant que l'actor marbellí estava a la gala de moda de dissabte passat celebrada a Sevilla, els mitjans li van preguntar sobre Antonio Resines. «Sé que segueix a l'hospital i espero que vagi millor», començava dient.

«Estem tots una mica preocupats, però espero que vagi tirant cap amunt», afegia Pepón, reconeixent que encara hi ha angoixa pel seu estat de salut. Tot i això, manté l'esperança que aviat es recuperarà.

«És un 'tio' fort, jo tinc fe i esperança que se'n sortirà i que tirarà endavant. Segur que sí». D'aquesta manera, Pepón Nieto concloïa les seves paraules sense voler aprofundir-hi més, respectant així els desitjos de la seva família.

«Té moltes ganes d'enganxar-se a la vida»

Si hi ha alguna cosa que durant aquestes tres setmanes han destacat els amics de l'Antonio Resines és la seva fortalesa. Al llarg de la seva vida ha hagut de fer front a greus problemes de salut, que ha aconseguit sortir-ne airós.

Ara, es troba lluitant contra el coronavirus i, encara que sembla una batalla llarga, confien que se'n sortirà. A les paraules de Pepón Nieto, on s'evidencia que segueix existint preocupació per Antonio Resines, se n'hi sumen d'altres de Javier Gutiérrez.

Pla general d'Antonio Resines amb el rostre neutre i a un plató de televisió
Antonio Resines va ser intubat fa uns dies | Europa Press

El famós Satúr d'Àguila Roja és «gran amic» de l'actor càntabre i el descriu com «un paio meravellós». Javier assegura que Resines «no ho està passant bé», però que està lluitant amb totes les forces.

«És un home molt fort, amb moltíssima fortalesa, amb moltes ganes d'enganxar-se a la vida», explica l'actor. «Encara que està en una situació delicada, espero que les properes setmanes seguim tenint bones notícies esperançadores», afegeix.

Estan sent moments molt complicats per als familiars d'Antonio Resines que demanaven «tranquil·litat i serenitat». Fa tres setmanes que tenen angoixa i l'únic que volen és poder superar aquest trànsit tan bé com sigui possible.

Amb ells es troben tots els companys de professió del càntabre que, com Pepón Nieto i Javier Gutiérrez confien que en sortirà. De moment segueix ingressat lluitant per vèncer una vegada per totes el virus.