Una famosa periodista demana perdó Belén Esteban pel que li va fer fa 20 anys

La periodista va afirmar que havia criticat moltíssim l'actitud de la col·laboradora de 'Sálvame'

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban ha acceptat les disculpes de la veterana periodista | Telecinco

Tot i que els inicis de Belén Esteban no van ser gens fàcils, l'ex de Jesulín ha aconseguit fer-se un lloc en el món de la televisió gràcies a la seva sinceritat i desimboltura davant la càmera. En els seus inicis, les aparicions públiques de la de Sant Blas estaven basades a retreure-li al torero que no s'encarregués de la seva filla Andreíta.

No obstant això, els temps han canviat i ara la filla que tots dos han tingut en comú és una persona totalment allunyada del món dels mitjans, contra tot pronòstic. 

Rosa Villacastín es disculpa amb Belén Esteban

Aquest dissabte, 24 d'octubre, Rosa Villacastín s'asseia en el plató de ‘Sábado Deluxe' disposada a disculpar-se públicament amb Belén Esteban. La veterana periodista ha reconegut que s'havia excedit amb la col·laboradora en els seus inicis en el món de la televisió, concretament quan aquesta estava amb Jesulín d'Ubrique i després de posar fi al seu matrimoni amb el torero.

«Quan Belén va començar a mi no m'agradava per tot el tema de Jesulín, però Belén ha madurat molt, segurament per estar amb Miguel (...) Però hi ha hagut alguna cosa que m'ha agradat molt de Belén Esteban i és la forma en la qual ha preservat a la seva filla del món de la televisió (...) Imagino que també ha hagut de veure molt la seva filla que no ha volgut ficar-se en aquest món, però ha estat una feina de les dues», sentenciava Villacastín.

Després d'escoltar aquestes paraules, la 'princesa del poble' no ha pogut evitar emocionar-se, ja que durant els últims 20 anys tan sols havia rebut crítiques per part de la convidada.

Belén es mostra agraïda

Rosa Villacastín, a més de lloar la seva faceta professional, també ha lloat el paper de Belén Esteban com a mare per evitar que la seva filla es veiés embolicada en el món de la televisió tal com si ha passat amb altres filles de famosos com Terelu o Isabel Pantoja.

«Et vull donar les gràcies per les teves paraules, tots dèieu que anava a portar a la meva filla pels platons quan fos major i no ho vaig fer, jo em sento molt orgullosa de la meva filla i de mi com a mare», sentenciava Belén Esteban visiblement emocionada.


Comentaris

envia el comentari