Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Els periodistes temen Antonio David: Denuncien advertències per part del col·laborador

El col·laborador hauria intentat callar als professionals del mitjà amenaçant de denunciar-los i, fins i tot, d'embargar-los el sou

A mesura que transcorren els dies, la imatge pública d'Antonio David Flores va empitjorant des que la seva ex, Rocío Carrasco, decidís parlar en la seva docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', ja que no paren d'aparèixer noves veus que acusen l'exguàrdia civil de tenir una doble moral i d'actuar de manera molt diferent quan les càmeres no l'estan gravant.

Aquest mateix cap de setmana, Carlota Corredera va explicar que quan ella era directora de 'Sábado deluxe' Antonio David es va reunir amb ella i amb una altra directiva de la productora per oferir-se a explicar el dia en què la seva filla va protagonitzar una tensa baralla amb la seva mare, Rocío Flores dins de les parets de la casa familiar. El que voldria narrar Flores seria justament la història al revés de com l'ha explicat la seva exdona, i és que aquest va assegurar a les responsables del programa que havia estat Rocío mare qui hauria agredit la seva filla.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una història que no coincideix amb l'explicada per Rocío Carrasco i que de nou, deixa a Antonio David en una posició molt dolenta. Però, això no acaba aquí, avui mateix el periodista Saül Ortiz publicava al diari 'ABC' una nova dada sobre el col·laborador i que de nou, demostra que no seria aigua clara. Ell ha presumit durant molts anys de ser una persona molt fidel a la veritat i de ser absolutament lleial a la seva professió, però el que revela Ortiz ens demostra tot el contrari.

Així doncs, el periodista expert en cor assegura que fa uns anys quan els periodistes rebien informacions que no li jugaven a favor i que afavorien directament a Rocío Carrasco i al seu marit Fidel Albiac, Antonio David els advertia amb possibles demandes i també els deia que si publicaven certes dades, acabaria aconseguint que els hi embarguessin la nòmina.

Tot i que s'han donat moltes més dades, Ortiz ha volgut anar una mica més enllà i ha relatat que no solament jugaria amb la idea de posar demandes i jugar amb els sous dels periodistes, sinó que també utilitzaria un mètode més i que de ser cert, diria molt poc de les formes que utilitzava Antonio David per preservar la seva imatge pública.

Segons sembla, quan un periodista aconseguia informació que no li jugava a favor i es veien amb força per publicar-la i explicar-la a la televisió o a les revistes, Antonio David s'apressava per moure els seus fils i aconseguir a través d'ells dades dels periodistes que aconseguia destapar-los i així, després els feia recular perquè la intimitat d'aquests no es veiés compromesa.