Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Rocío Carrasco, sobre una de les seves grans polèmiques: «No em sento preparada»

Rocío Carrasco va reconèixer que Rocío Flores li va trucar tres vegades

L'entrevista de Rocío Carrasco a 'Contar la verdad para seguir viva' continua fent parlar molt. La protagonista del polèmic documental, va confirmar que la seva filla s'havia posat en contacte amb ella en diverses ocasions: dues vegades el 15 d'abril, i una el 3 de desembre de l'any anterior.

Rociíto ha estat completament sincera. Reconeix que la jove ha intentat un acostament, però el seu equip mèdic li ha recomanat mantenir les distàncies. Per aquest motiu, no té cap problema a reconèixer que Rocío Flores li va trucar en tres ocasions. És més, ha confessat que ho va intentar una quarta vegada. Segons va explicar, va rebre una nova trucada el dissabte 17 d'abril, i també es va negar a respondre-la.

En cap de les quatre ocasions que ha tingut oportunitat de parlar amb ella, s'ha vist temptada a fer-ho. «Encara no em sento preparada, i crec que ella tampoc. No és el moment», confessa. Molts mitjans han començat a investigar què hi ha darrere de tanta insistència.

Algunes teories asseguren que, la neta de la Jurado, únicament volia calmar la fúria de la seva mare. El testimoniatge de Rociíto ha exiliat a Antonio David de la crònica social. I, tenint en compte la relació tan especial que té Rocío Flores amb ell, ningú entén per què vol signar la pau just en aquest moment.

Paloma García-Pelayo, una periodista experta en l'huracà Carrasco, escriu a 'Look' que la filla de Rocío mai s'ha interessat per ella després del seu intent de suïcidi. És molt cridaner que li truqui en quatre ocasions, i cap sigui per a preocupar-se pel seu estat de salut.

Aquest detall també va cridar l'atenció de Jorge Javier Vázquez, presentador de la seva entrevista a 'Contar la verdad para seguir viva'. «Hauries esperat la trucada de la teva filla en aquests dies?», va preguntar fent referència al seu ingrés hospitalari.

«Sincerament? No, perquè no la hi hauria permès», va contestar en un to molt categòric. Rociíto continua donant la cara per la seva petita. Està convençuda que Antonio David és el responsable de tots els seus mals. Ell «va sembrar la llavor del mal» en Rocío Flores, i té la culpa que la jove li tingui aquest odi.

La veritable raó per la qual Rocío Flores va trucar a la seva mare

Rocío Carrasco ha fet una petició a tots els seus defensors. No vol que ningú arremeti contra la seva filla per l'episodi de maltractaments. «No era ella qui em pegava, era ell. Ella ha estat botxí perquè abans va ser víctima», declara. No obstant això, molta gent segueix sense entendre el comportament de la neta de la Jurado.

Paloma García-Pelayo insinua que Rocío Flores va trucar a la seva mare per a intentar que retirés la denúncia que va interposar contra Olga Moreno.

Recordem que Rociíto va demandar a la dona d'Antonio David per revelació de secrets. I, considerant la relació que té amb la nena, no seria d'estranyar que aquesta hagués intercedit a favor seu.

Olga Moreno ha estat una segona mare per a Rocío i David Flores. «Jo he gaudit d'aquests nens, perquè són per a gaudir-los», ha comentat durant la seva participació a 'Supervivientes 2021'.

Tots dos tenen un vincle molt especial amb ella, i aquest amor és bastant destructiu per a Carrasco. De fet, molts dels seus amics consideren que Olga està seguint els ordes d'Antonio David, i que els seus sentiments no són del tot sincers.

No obstant això, sembla que Rocío Flores sí que té una gran estima a la dona del seu pare. De fet, podria haver deixat enrere el seu orgull per a intentar ajudar-lo. No seria d'estranyar que una de les trucades que li va fer a Rociíto fos per a convèncer-la que ajupís el cap en la batalla judicial.

Aquest atreviment no parla molt bé de la jove, ja que no va tenir el detall de preocupar-se per la seva mare en un dels seus moments més delicats. Això no obstant, sí que es va posar en contacte amb ella per a donar la cara per una de les seves grans enemigues. Com justificarà aquesta decisió?

[predef]catalunya-diari-625[/predef]