Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors

Un col·laborador de 'Sálvame' a punt d'acabar a la presó per conspirar amb la policia

El col·laborador s'enfronta a 10 anys de presó

Gustavo González es troba en seriosos problemes legals després de sortir a la llum que ha pogut obtenir informació privada de diversos famosos gràcies a tractes amb la policia.

Un delicte que afecta una gran quantitat de celebritats i persones de rellevància del nostre país, a més d'haver implicat agents policials per filtrar informació.

Així, el paparazzi hauria tingut accés a «adreces, patrimoni, denúncies, condemnes i qualsevol altra dada que estés en poder del cos policial».

El periodista Gustavo González durant un acte al bingo Las Vegas el 2018
Gustavo González s'enfronta a deu anys de presó. | GTRES 

Un tema pel qual ja va ser detingut el 2019, però posat en llibertat mentre es duia a terme la instrucció del cas, que continua en marxa.

El delicte de revelació de secrets té una pena d'1 a 4 anys de presó. Però «la reiteració de la seva comissió ha fet que el fiscal valori demanar-ne 10 per al col·laborador».

Entre els famosos cridats a declarar hi havia Belén Esteban, que ja ha plantat cara en directe al seu company.

«M'han informat d'allò que tenies a casa meva. Què et penses, que soc una delinqüent?», l'acusava a plató.

«Gustavo ho sap tot últimament, pregunta-li perquè està molt ben informat, ho sap tot de tots», apuntava maliciosa la de Paracuellos.

Plató de Sálvame amb els col·laboradors
Plató de 'Sálvame' amb els col·laboradors. | Telecinco 

Mentre que ell es defensava al·legant que simplement feia la seva feina perquè és periodista.

«Per això has de tenir el que tens?», replicava Esteban, que afegia: «Em va trucar la policia, però no tinc ni una multa de trànsit».

El va acabar advertint: «Que sigui l'última vegada». Per a Esteban, les excuses del paparazzi no serveixen de res.

«Això ho tenies a casa teva, meva i de molta gent. Em sembla de molt mal company. Què volies? Trobar alguna cosa meva de la policia?», li retreia.

La direcció del programa intentava aleshores censurar l'ex de Jesulín perquè es tractava d'un tema delicat.

«Ningú no ha d'investigar la meva vida, si tinc coses dolentes a la policia o no, i menys d'un company», protestava ella.

«Sí, callaré, però si no ho dic, exploto», acabava accedint a contracor. «Apa, vinga, doncs val, bé. A una altra cosa, papallona».

L'altre escàndol que ha enfonsat la carrera de Gustavo González

Fa poc, Gustavo també es veia envoltat d'una sonada polèmica després de la denúncia que va interposar Mariló Montero. El motiu eren unes imatges seves durant un viatge i certes insinuacions sobre la seva orientació sexual.

La presentadora guanyava la batalla judicial i González, juntament amb Diego Arrabal, estan obligats a indemnitzar-la amb 265.000 euros.

«En ella es demostra que jo no he fet mai cap d'aquestes fotos. Aquest reportatge mai no es va posar a la venda, mai no va veure la llum», es defensava el col·laborador de 'Sálvame'.

La presentadora i periodista Mariló Montero
La presentadora i periodista Mariló Montero haurà de ser indemnitzada per Diego Arrabal i Gustavo González. | GTRES 

«Aquestes fotografies només les va tenir el director d'una revista i se'ls va facilitar perquè era col·laborador del seu programa. És llavors quan ella sol·licita mesures cautelars».

«Nosaltres hem preguntat moltes vegades per què ella no emprèn mesures legals contra els fotògrafs», assegurava.

«S'està parlant de dos periodistes que van fer aquestes fotografies i, sent rigorosos, no vam ser ni jo ni Diego Arrabal».

«El jutge estima que hi ha hagut un dany moral i al seu honor. Ens imputa a nosaltres perquè som els propietaris de l'agència, però nosaltres no l'hem seguit, això no és cert. No és així», concloïa.

Tot i això, els seus companys no van acabar de comprar-li aquesta explicació. María Patiño deixava clar que «l'important de tot això és que es filtra el contingut de les fotos».

«Gustavo és el meu company, però jo dono la raó a Mariló. Estic amb ella en això perquè cal lluitar i defensar la propietat privada. El món del paparazzi ha de tenir un límit i jo dono suport a la meva companya!», argumentava Paz Padilla.