Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta López al plató de 'Sálvame'

Demanen que Marta López no torni a 'Sálvame' pel que va explicar sobre Casademunt

Les xarxes socials han esclatat contra la col·laboradora de 'Sálvame'

Marta López al plató de 'Sálvame'
Demanen que Marta López no torni a 'Sálvame' pel que va explicar sobre Casademunt | Catalunya Diari

'Sálvame' va obrir el programa de dimecres amb un sentit homenatge a la víctima cantant d'OT', Àlex Casademunt. Al plató es trobava la col·laboradora Marta López, gran amiga del català, qui trencada de dolor i sense poder articular paraula per la pena que li embargava va començar el programa.

Marta començava recordant com va conèixer al cantant, afirmant que «és una notícia que mai hagués volgut escoltar. El vaig conèixer a 'Crónicas Marcianas' el 2000 perquè quan van fer ells 'OT 1' ja havíem sortit de 'GH'. Ens vam fer íntims amics, socis, vam muntar un negoci i hem estat molt units tots aquests anys», deia gairebé plorant.

A més, la col·laboradora confessava que Àlex «ha viscut la seva vida a la seva manera. Era un somiador, somiava en triomfar en la música», relatava la Marta. «Com era la seva vida?», li va preguntar la presentadora en el dia d'ahir, Carlota Corredera.

«Era un cap boig, ha fet el que li ha donat la gana sempre i ha viscut la vida a la seva manera. No era responsable, però des que va tenir a la nena li omplia tot», ha explicat sobre la seva filla Bruna, de només 3 anys. «Somiava amb la música, fins i tot es va produir un disc i va gastar molts diners. Vivia al dia», deia la col·laboradora.

Pluja de crítiques a Marta López per parlar de més sobre Àlex Casademunt

El que no esperava Marta és que seria tendència a les xarxes socials per explicar els detalls de la vida més personal d'Àlex Casademunt. L'exconcursant de 'Gran Hermano' va rebre molts missatges de desaprovació, i els usuaris de Twitter la van deixar per terra atribuint-li una falta de respecte al seu amic, que poques hores abans perdia la vida.

Marta López es trenca en recordar Àlex Casademunt

Carlota Corredera li preguntava com s'havia assabentat de la fatal notícia. «M'he quedat gelada. Fa anys que se'n va anar a Barcelona, però vaig parlar amb ell fa menys d'un mes. Era pura energia. Ha passat temporades a casa meva a Huelva, veig una imatge seva i he de somriure, sempre amb la guitarra cantant, l'alegria de tots», ha recordat Marta López entre llàgrimes.

Marta revelava també què pensava Àlex sobre el seu talent: «Potser no seria el millor, però creia que era molt bo. Sempre somiava en arribar més amunt en la música, escrivia cançons, era la seva vida. Però no va arribar on va voler. Va guanyar molt fent més 'bolos' i programes de televisió. No pensava molt en el demà, si hagués tingut més sentit comú, hauria mantingut alguna cosa, però sabia viure amb molt i amb poc», ha explicat en directe.

L'homenatge de Marta López al seu amic Àlex

Tot i les crítiques rebudes, Marta dedicava un bonic 'post' al seu compte d'Instagram, recordant la figura del seu amic de l'ànima. «No m'ho puc creure, com te n'has anat així, tan aviat... el meu Soci, el meu amic, el meu confident. Ets part de la meva vida, han sigut 20 anys junts Soci, 20 anys de rialles, negocis, afecte... Molt d'afecte, complicitat, junts vam crear un projecte», ha publicat aquest dimecres.

«No m'ho puc creure, ara que sent pare vas omplir la teva ànima. Havíem quedat en fer moltes coses, em vas prometre que m'ajudaries... Tan ple de vida sempre, incansable, tanco els ulls i ens veig al vaixell, a Punta Umbría, on tant ens agradava estar, amb la teva guitarra, escrivint cançons, cantant, sempre somrient, somiant en tot el que faries. Sé que un trosset de mi se n'ha anat amb tu i una part de tu sempre estarà amb mi, avui pregaré per tu Soci, t'estimo molt i és que... No m'ho puc creure», ha finalitzat la col·laboradora.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]