Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El cantant Àlex Casademunt anunciant el seu microteatre 'Dreams' l'any 2017

Primera hipòtesi que podria explicar què va provocar l'accident d'Àlex Casademunt

El turisme conduït per Casademunt va col·lidir contra un autobús

El cantant Àlex Casademunt anunciant el seu microteatre 'Dreams' l'any 2017
Surten a la llum les primeres hipòtesis sobre l'accident mortal d'Àlex Casademunt | Europa Press

La defunció d'Àlex Casademunt als 39 anys ha causat gran commoció en tota Espanya. Centenars de fans, amics, companys i familiars del cantant han lamentat la seva prematura mort.

El català, que ha deixat a una nena de tan sols 3 anys, ha perdut la vida aquest dimarts, 2 de març, en un accident de trànsit en la localitat barcelonina de Mataró

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Quan es va donar a conèixer la notícia sobre la seva defunció s'especulava que Àlex Casademunt circulava en una moto de retorn a la seva casa després d'una quedada amb amics quan va col·lidir contra un autobús. No obstant això, unes hores després es va descobrir que realment el cantant es trobava conduint un turisme quan va sofrir l'accident.

L'accident d'Àlex Casademunt

Els dos vehicles circulaven per la carretera Cirera de Mataró, situada per sobre de l'autopista C-32 de Barcelona, una via de doble sentit. Encara que des del primer moment es va saber que la col·lisió es va produir perquè un dels dos conductors va envair el carril contrari, en transitar en diferents direccions, es desconeixia qui va ser el que va provocar el xoc. 

Per aquest motiu, la Policia Local de Mataró va obrir una recerca per a tractar d'aclarir què va ser el que realment va succeir i com es va produir el cop que va acabar amb la vida de famós participant de la primera edició d’ ‘Operación Triunfo’. 

Malgrat que encara no ha transcendit què va ser el que realment va passar, el periòdic digital 'El Caso' ha accedit a algunes imatges de l'atestat policial i a les primeres conclusions a les quals han arribat les autoritats que estan portant el cas d'Àlex Casademunt. 

La primera hipòtesi de la policia

La primera hipòtesi de la policia ha assenyalat que va ser el cantant català qui va perdre el control del seu vehicle i va col·lidir frontalment contra el lateral dret de l'autobús municipal que circulava en la direcció contrària a la seva. 

Àlex Casademunt va sortir de visitar a una amiga a un club de motos del qual era soci i es va disposar a tornar al seu domicili. L’extriunfito va sortir de la zona de Mataró Park en direcció a Mataró, mentre que l'autobús, que anava sense passatgers, pujava el canvi de rasant en direcció a l'Hospital de la localitat barcelonina i al centre comercial. 

El cantant va entrar per la zona alta del pont, on hi ha una petita corba, amb el seu SUV vermell i, segons la versió que ha donat la policia a 'El Caso', va ser l'acceleració després d'aquest tram de la via la que va fer que el cantant perdés el control del seu turisme i impactés frontalment contra l'altre vehicle. 

L'excés de velocitat és la possible raó per la qual es va produir l'accident

Així, les primeres hipòtesis han assenyalat que la col·lisió es va produir per un excés de velocitat. Una teoria que ha agafat molta força entre els agents perquè el lloc en el qual es va produir el xoc és una zona amb molt poc recorregut perquè l'accident succeís d'una altra forma. 

Malgrat les primeres premisses a les quals han arribat les autoritats, la forma en la qual es va produir l'impacte s'aclarirà quan finalitzin les recerques de l'accident que està realitzant la policia catalana.  De moment, l'Ajuntament de Mataró ha evitat donar detalls sobre les perquisicions que estan realitzant per a tractar d'esclarir els fets. 

Quan la Policia Local de la localitat on va tenir lloc l'accident que va acabar amb la vida d'Àlex Casademunt finalitzi l'atestat, lliurarà les diligències al jutjat de Guàrdia del municipi i serà aquest l'encarregat de tutelar les recerques i les possibles accions legals que s'hagin de dur a terme.