Rahola Puigdemont xxss

Pilar Rahola convida Quim Forn al seu xalet de Cadaqués

La tertuliana política ha difós un parell d'imatges a Instagram

Un estiu més, l'expolítica d'ERC i tertuliana i analista Pilar Rahola ha tornat a sorprendre amb les seves imatges estiuenques. Rahola passa les vacances al xalet que té al municipi d'on prové la seva família paterna, Cadaqués, a l'Alt Empordà, i mai no té problemes en compartir imatges i vídeos del que hi fa: àpats i festes amb convidats que, sovint, són VIP.

Els àpats i festes de Rahola a Cadaqués, gairebé un clàssic de l'estiu

Sense anar més lluny, l'estiu de l'any 2016, Pilar Rahola va compartir vídeos i fotos de la paella que va organitzar a la seva segona residència amb qui llavors era el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la seva esposa, Marcela Topor; i altres personalitats com el major dels Mossos Josep Lluís Trapero, el doctor Bonaventura Clotet i el seu fill, l'actor Marc Clotet —també la seva parella, Natalia Sánchez— o l'empresària Gemma Recoder, entre d'altres.

Aquest 2020, Rahola ha tornat a lluir convidats a les xarxes socials. En un parell d'imatges compartides a les 'stories' del seu Instagram, la tertuliana apareix acompanyada de qui va ser conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Forn, i també de la seva esposa, Laura Masvidal, a més d'un altre amic. Forn es troba a la presó de Lledoners complint condemna per l'1-O, però ha pogut gaudir d'un permís de semillibertat que, tal com es veu a la imatge, ha aprofitat per desplaçar-se fins a Cadaqués, municipi on també sol estiuejar.

Rahola, Forn i un pot de Cola Cao

En la segona de les instantànies compartides per Pilar Rahola, s'hi pot veure la tertuliana i el mateix Forn amb un pot de cacau en pols, Cola Cao. «A la presó no hi ha Cola Cao. Avui en Joaquim Forn se n'ha pres una bona tassa», ha escrit a les xarxes socials. A més, Rahola també ha volgut acompanyar la fotografia de la trobada amb el títol «Vida, conversa, amistat, compromís».