Pilar Rubio durant una intervenció al programa El Hormiguero

Pilar Rubio se sincera i confessa que té intenció d'operar-se aviat

La presentadora no se sent còmoda amb com ha quedat una part del seu cos després de donar a llum i estudia la possibilitat de passar per quiròfan per arreglar-ho

El passat mes de juliol, Pilar Rubio va donar a llum al seu fill Máximo Adriano, el quart descendent de la parella. Máximo, al costat dels seus germans Alejandro (2), Marco (4) i Sergio (6), omplen d'alegria la vida dels seus pares, Pilar i Sergio Ramos, qui, de fet, tots dos presumeixen dels seus petits en les seves xarxes socials amb estampes familiars o vídeos divertits en família.

 

Tot i la felicitat, Pilar Rubio no se sent molt còmoda amb ella mateixa. La presentadora sent que, després d'aquest últim embaràs, hi ha alguna cosa que no ha tornat al seu lloc, de manera que es planteja entrar a quiròfan. Cert és que Pilar té acostumat el seu públic a mantenir-se sempre en forma, tant durant l'embaràs com una vegada que dona a llum, per tant, la jove sempre està radiant.

 

Aquesta vegada, tot i que ha tornat a recuperar la seva forma física en molt poc temps, Pilar sent que el seu pit no té la mida ni la forma que tenia abans d'alletar als seus fills. Després d'aquest últim, el seu pit està encara més caigut, com és comú a totes les dones que han sigut mares.

 

No obstant això, a la presentadora li fa especial ràbia perquè ella mai ha necessitat una cirurgia de pit perquè es veiés bonic, però la dona del futbolista va afirmar, durant l'esdeveniment de la nova col·lecció de joies de 'Cristian Lay', la marca la qual la dona de Sergio Ramos és ambaixadora, que «encara que tothom ho pensi i ho hagin pensat sempre, jo no tinc el pit operat. Sempre he tingut el pit que he tingut», va assegurar Pilar.

 

Però tot i això, Pilar no descarta la idea d'acudir al bisturí per retornar-li la fermesa al seu pit. «Ho sento, però era el meu pit i llavors sí que ho he notat, perquè li he donat el pit a tots, que no ho recupero. No es recupera com abans de ser mare, llavors he pensat que si en algun moment m'ho he de reconstruir, ho faré», confessava la madrilenya.

 

Mastopèxia, una tècnica molt comuna

L'operació estètica que li tornaria a Pilar l'aspecte del seu pit es diu mastopèxia. La veritat és que és una tècnica molt comuna a què recorren aquelles mares que volen recuperar fermesa i elevar el seu pit després de donar el pit al nadó. Per la seva banda, Pilar té clar que si no torna a recuperar el pit que tenia abans de ser mare mitjançant exercici físic, ho farà en un quiròfan i en mans d'uns bons professionals.