Foto de Pilar Rubio

Pilar Rubio descobreix que Sergio Ramos no hauria dit tota la veritat

Pilar Rubio s'assabenta de què ha passat de debò amb el seu marit

Pilar Rubio es queda sense paraules en descobrir que el seu marit no ha dit tota la veritat sobre la darrera polèmica relacionada amb la seva trajectòria professional. Tot apunta que Sergio Ramos ha maquillat una mica el que va passar amb la seva sortida de la Selecció de futbol d'Espanya.

Fa uns mesos, els mitjans de comunicació espanyols es van fer ressò d'una inesperada informació: Luis de la Fuente, actual seleccionar de La Roja, va prendre la decisió de no comptar amb el sevillà, després de 18 anys formant part de l'equip i set com a capità.

Sergio Ramos i Pilar Rubio.
Pilar Rubio sempre ha donat suport al seu marit | Europa Press

Després d'aquesta sorprenent notícia, el marit de Pilar Rubio no va trigar a anar a les seves xarxes socials per pronunciar-se sobre el tema. I és que, tot i que no s'ho esperava, Sergio Ramos es va mostrar molt agraït per haver tingut l'oportunitat de pertànyer a aquest gran equip. «Ha arribat l'hora de dir adeu a la nostra estimada i emocionant Roja. Seguiré animant des de casa amb l'emoció del privilegiat que l'ha pogut representar orgullós 180 vegades».

Com s'esperava, la polèmica no va trigar a aparèixer i la parella de Pilar Rubio va assegurar que, «després d'una conversa amb el seleccionador, l'havien informat que no comptaven més amb ell, independentment del nivell que pugui mostrar o de com continuï la meva carrera esportiva».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara, i després de tot l'enrenou que es va formar al voltant d'aquesta notícia, Sergio Ramos ha deixat la mare dels seus fills molt sorpresa amb les novetats que han sortit a la llum. Fins ara, tothom pensava que el seleccionador de La Roja era qui havia decidit deixar de comptar amb el marit de Pilar Rubio, però res més lluny de la realitat.

Pilar Rubio s'assabenta de tota la veritat

Pilar Rubio s'ha assabentat de tots els detalls sobre la sortida del seu marit de la Selecció espanyola. I tot gràcies a la darrera intervenció pública de Luis de la Fuente. Durant la seva última roda de premsa, l'actual seleccionador ha volgut aclarir tots els dubtes que es van generar al seu moment en relació amb aquest tema.

Imatge de Sergio Ramos.
Sergio Ramos no havia dit tota la veritat | Europa Press

I, tot i que al principi el tècnic s'ha negat a parlar de l'actual parella sentimental de Pilar Rubio, finalment, ha decidit pronunciar-se de manera molt escarida sobre l'absència de Sergio Ramos a La Roja.

Després d'assegurar que apostarà per «crear un grup cohesionat» i que «no hi haurà ningú intocable», de la Fuente ha deixat molt clar que no va ser ell qui va tancar les portes a Sergio Ramos. «Ell va ser qui s'acomiada per carta de la selecció. Per videotrucada, ens vam dir tot el que ens havíem de dir».

A més, i per posar punt final a aquesta polèmica, l'exfutbolista espanyol ha apuntat que «el criteri que prevaldrà, és el meu» i que el tema del marit de Pilar Rubio ja està totalment tancat. «Ja vaig parlar amb ell el que havia de parlar. El tema no és obrir ni tancar portes. Si no hi és Ramos a la llista és perquè confio més en els 26 que hi són», ha assegurat, donant així un cop dur a l'últim capità de l'equip.

En relació amb qui portarà a partir d'ara el braçalet de capità, ha aclarit que dependrà molt de la trajectòria dels futbolistes, però que, des de fa temps, els favorits són Morata, Rodri i Carvajal.

D'altra banda, l'excap de Ramos no ha tingut cap problema a pronunciar-se sobre el cas Negreira: «Està investigat i és als jutjats». A més, ha assegurat que ja es coneix «la postura de la RFEF» i hi està totalment d'acord. «Si hi ha responsabilitats, que les paguin els que les hagin de pagar», ha sentenciat.