Pilar Rubio mostra per primera vegada el seu cos després del part del seu quart fill

La dona de Sergio Ramos està molt satisfeta amb el seu estat a pocs dies d'haver nascut el seu quart fill, Máximo Adriano

Pilar Rubio mostra les seves mans durant un programa televisiu
Pilar Rubio ha ensenyat la seva panxa després de el part | ESPAÑADIARIO

Ja han passat 11 dies des que Pilar Rubio va donar a llum el seu quart fill en comú amb Sergio Ramos. La parella va decidir posar el nom de Máximo Adriano al seu fill petit, germà de Sergio, que va néixer el 2014, Marco, el 2015 i Alejandro, l'any 2018.

Després del part i com ja va fer amb els altres embarassos,  la presentadora ja ha començat amb el seu entrenament per posar-se en forma el més aviat possible. Pilar Rubio no ha deixat l'esport en cap dels seus 4 embarassos, motiu pel qual el seu cos sembla que no ha patit gens i que no tardarà a tornar a estar perfecte.

És espectacular veure com llueix la presentadora. Durant tot el seu embaràs Pilar Rubio ha compartit amb els seus seguidors els seus exercicis i com es preparava per al moment del part. Després dels primers dies al costat del seu nadó, ha compartit en el seu perfil d'Instagram com va ser el part i com està vivint aquesta etapa postpart en dedica la major part del temps a cuidar de Máximo Adriano però també a posar-se novament en forma per recuperar la seva fortalesa física.

Per si no n'hi hagués prou,  la col·laboradora d' 'El Hormiguero' ha ensenyat com llueix la seva panxa. El resultat és completament sorprenent, digne d'admirar. La dona de Sergio Ramos ha demostrat un gran esperit de superació i ha ensenyat a tots els seus seguidors el fruit de l'esforç.

Durant el confinament Pilar Rubio ha mostrat tots els exercicis i entrenaments diaris. Pel que fa al postpart, Pilar ha assegurat que «en aquests onze dies he baixat bastant el volum de la meva panxa, tot i que encara queda aquest bonyet que espero que a poc a poc vagi desapareguent».

A més ha reconegut que «també he de recuperar la cintura». Pilar Rubio ha volgut fer èmfasi que cuidar-se durant l'embaràs és bo per al nadó i és bo per a la mare.

El resultat del part de Pilar Rubio

D'aquesta manera Pilar Rubio ha mostrat l'estat actual de la seva panxa, 11 dies després de donar a llum a Máximo Adriano.

«Un nadó et canvia la vida a millor però requereix durant els primers mesos dedicació absoluta. Jo li dono el pit. Per a mi hi ha una cosa molt més dolorosa que les contraccions, són els torçons. Són com una mena de contraccions que es produeixen en l'úter que fan que l'úter torni a la seva forma original», ha explicat.

Com és evident, doncs,  no tot el que llueix és or i la presentadora ha explicat els moments més durs d'aquest embaràs.

«Vaig arribar al moment del part bastant baixa d'energia perquè feia moltes setmanes que no dormia bé per les molèsties de l'embaràs i per la preocupació», ha confessat obertament la col·laboradora d' 'El Hormiguero'.


Comentaris

envia el comentari